Онлайн магазин тип каталог..?

Force

Active Member
Здравейте.

Каква платформа мога да използвам за онлайн магазин, който предлага стоки само по заявка.

Тоест ми трябва да изглежда като нормален е-магазин с продуктови страници - снимки и описания, но вместо бутон "КУПИ", да има бутон "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ", който да пренасочва към страницата за контакти.

Поради естеството на продуктите се налагат доуточнения и стандартните магазини с въвеждане на данни за доставка не ми вършат работа. Единствено чрез формата за контакти събирам информация за модела на продукта и тел. номер на клиента.
 
Няма значение. Само да ти хареса темата, и разбира се да видиш дали има начин да се скрият цените. Тоест, на wordpress, за да направиш онлайн магазин трябва да си инсталираш нещо като woocommerce или там както се казваше и да си въведеш продуктите но трябва да въведеш и цена. Следователно трябва да видиш в настройките на тоя плъгин дали има опция да се скриват цените. С другите платформи е така. Но най-трудно ще е с платформите, които са строго насочени да бъдат онлайн магазини като opencart и т.н, защото цялата идея е да имаш онлайн магазин с цени, а не без хах ;д

Ти си решаваш в крайна сметка, но това, което бих то препоръчал е..
Да си харесаш темплейт или да платиш на някой колега тук(има много добри) да ти направи едно стегнато темплейтче, само с това, което ти трябва и да го дадеш на един фрийланс програмист да си го кодне и да нямаш ядове. Хем ще имаш точно това, което искаш, хем ще си оригинален, докато .. уордпрес теми .. една през друга копирани.
 
Цените ми ще са обявени и са фиксирани. Просто самият продукт няма как да се поръча, преди да сме се уточнили с клиент по телефона. Затова целта ми е с бутон "Изпрати запитване" директно да ми изпращат техните изисквания и аз да им върна обаждането за да уточним доставката. На WooCommerce месечната такса започва от 50лв. По-скоро търся еднократно да закупя темплейт и годишно да си плащам за хостинг и домейн.
 
Ами остава варианта за да си платиш за дизайнер и програмист, да ти направят всичко, да ти го качат на хостинга и да си избиеш парите :) Ако строго си решил да не даваш пари за изработка на сайт и/или дизайн. Някой друг колега,който е по-запознат с безплатните системи ще ти помогне :)
 
В този случай дори не ти трябва и платформа за онлайн магазин, просто един обикновен каталог ще ти свърши работа, може да се направи с повечето cms системи
 
Ако някой реши да съдейства с инсталирането на такава система, вече имам хостинг и домейн, ще заплатя за услугата.
 

Горе