Продава се: Онлайн медията Нова Вест

didodido

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се онлай медията Нова Вест заедно с всички социалните мрежи и акаунти към нея.

Сайтът е с голям потенциал, отговаря на всичките законови изисквания , регистриран е към Сметната палата и Министерство на културата с обявени реални собственици. Отговаря на всички изисквания при сключване на договори с партии по време на избори.

Домейнът на „Нова Вест“ е регистриран - 10.09.2015. Медията От деня на създаването си до днешна дата се развива ежедневно. Към днешна дата има публикувани над 85 хиляди новини и публикации. През цялото време е поддържана от реални редактори и журналисти.

По отношение на трафика Нова Вест: Справка на Google Analytics показва че за месец февруари 2023г. над 210 хиляди месечни потребители са реализирали 714 хиляди показвания на сайта.

Фейсбук страницата на Нова Вест е сред една от най-големите фейсбук страници в българското онлайн пространство. Фейсбук официална страница – към днешна дата с над 357,000 последователи.

Цена - По договаряне

nv11.JPG

nvFacebook.JPG
 

Прикачени файлове

  • nv1.JPG
    nv1.JPG
    169 KB · Преглеждания: 18
50 хиляди без ддс ;d
за 50К без ДДС ще направя баси CEO - то в Гугъл включително с копирайтъри които ще изкопират всичките статии от 24 часа, Труд и Блиц. Някой хора не са в ред с главния мозък.
 
Според мен фейсбук страницата не струва 40 000 и дори не е близо, но той си решава.
Тая страница е макс 15к
 
Само за протокола, преди седмица или две като видях обявата беше или за 70 или за 50 хиляди в КПД. Попремигвах на парцали, защото като видях сайта не е нещо бог знае кво. Единствено , ако имам някакви договорки с подметнатото за политическа реклама и върви заедно със сайта и там социалните страници
 
Абе бих дал 5-6к ама надали ще се навие.
Абе пробвай . Щом е свалил от 50 000 на 10 000 значи има мегдан за пазарлък :D
 
Колеги виждам че размишлявате разни неща, в което няма нищо лошо, но вместо да се чудите може да ме попитате директно.
Цената е свалена, защото е продадена фейсбук страницата. Остава за продажба само сайта.
 

Горе