Търся: Опитен copywriter на английски език

heisenberg

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Нуждая се от опитен copywriter на английски език, който да попълни съдържанието на уебсайт, предлагащ web development, graphic design, seo и advertising услуги. Ако изявявате желание, може да се представите в темата или на лично съобщение заедно с някои от вашите минали задачи. В случай, че попадна на нещо, което ми хареса ще се свържа с вас допълнително, за да обсъдим заплащането и подробностите.
 
Имате ЛС.

Здравейте,

Прочетох съобщението Ви, но в случая търся copywriting, а не преводачески услуги на английски език, а от това, което разбрах пишете основно на български и немски език.
 
Ако не разбираш от английски, по-добре си намери нейтив човек, който да погледне текстовете и да ги оцени. Иначе може сериозно да си патиш от бг писатели на ангийски... Аз лично съм работил с над 20 души и от тях адекватни се оказаха 1-2!
 
Ако не разбираш от английски, по-добре си намери нейтив човек, който да погледне текстовете и да ги оцени. Иначе може сериозно да си патиш от бг писатели на ангийски... Аз лично съм работил с над 20 души и от тях адекватни се оказаха 1-2!

Имам основни познания по езика, което ми стига, за да оценя текстовете, но не съм и очаквал друго, че от 20 човека 1 или 2 ще могат да свършат работата.
 
Специално в този форум хората, които от дълго време се занимават с преводи/копирайтинг на други езици се знаят. Не бих казал, че само 1-2 ставаме, но това си е ваше мнение. Наслушал съм се на какви ли не знайни и незнайни "клиенти" с голеееееми поръчки. В болшинството от случаите след една хубава цедка, която ти правят и където доказваш, че ти не си някой взет от гората, ти поръчват 2 статийки по 350 думи и приключват. Заради това и аз лично не се старая въобще при подобни подбори. Истината е, че сериозните клиенти идват и ти казват: "Ето ти един текст. Кажи колко ще струва и за колко време ще стане и да действаме". А при писане на статия ти казват: "Това е темата. Напиши такава и такава статия с такива и такива параметри и ми дай сметка, за да си платя". Няма как потребител с 1 положителен рейтинг да прави такива с по 5, 10, 20 и повече успешно сключени сделки на маймуни. Надявам се да съм разбран правилно.
 
Нямам намерение да навлизам в излишни спорове, но не съм целял и да засегна някого. Смятам, че имам пълното право да предпочета един copywriter пред друг в зависимост от естеството на задачата. Ако може вече в темата да се пише единствено по обявата.
 

Горе