Оптимизация на сайтове, PHP, MySQL, HTML и т.н.

От: Оптимизация на сайтове, PHP, MySQL, HTML и т.н.

Здравей, писах ти в Скайп, тъй като тук не ми разрешава заради малкото публикации. До сега не съм имал този проблем с ЛС-тата...
 
От: Оптимизация на сайтове, PHP, MySQL, HTML и т.н.

Колегата е доста добър, лично съм ползвал услугите му за доста специфични въпроси и за щастие е давал подобаващи отговори или направо ми е казвал кое/как

Ако имате нужда от някой специалист по: PHP, MySQL, HTML - това е човека
 
Отдавна не бях влизал тук във форума, но все още си се занимавам с такива глезотийки :) Който има нужда от нещо - може да пише, за сега съм свободен, а след толкова години мога и да ъпдейтна и с неща като vueJS :)
 
Здравейте,


казвам се Катя Димитрова и имам богат опит като журналист във водещи национални медии като БГНЕС, BiT, OFFNews, вестник "Сега" и други. Успоредно с това се занимавам и с копирайтинг. Добре запозната съм с целите и условията на SEO оптимизацията и вече имам зад гърба си множество фирмени и рекламни текстове.

Мога да твърдя, че подхождам с интерес и специално отношение към всеки, с когото работя. Това ми дава надеждата, че освен в кратки срокове, изпълнявам заданията си и с високо качество. Коректността е и винаги ще бъде на първо място за мен.

Цените се договарят при личен разговор. Възможни са отстъпки при по-големи поръчки. Оставам на разположение на: [email protected] или телефон 0889 59 64 95.


Поздрави!
 
Уважаема, г-жо Димитрова, може да си пуснете нова тема под формата на обява какви услуги предлагате. Не знам защо пишете тук :)
 
Здравейте, за портфолио ми трябва направята на семпъл wordpress сайт. Някой да има нужда, за прилична цена? :)
 

Горе