Оптимизиран и работещ онлайн магазин

От: Оптимизиран и работещ онлайн магазин

Тоз има червено и от мен, Но защо подяволите още е зелен след 3-5 репи в темата. В случая да беше обяснил всичко в началото !!! Не да се обясняваш ...
Свети, свети. И даже и той картони раздава :D
 
От: Оптимизиран и работещ онлайн магазин

Освен това няма как да искаш 8,500лв. при 20 посещения на ден в сайта (в заключеното тухо има начин да се виждат посещенията), а и не иска да предостави доказателства защо му иска тези пари (приходи) и посещения защо?

Ако някой се беше видял с човека ще му изгуби времето (ЛС-та,телефонни разговори, среща), като види приходи, че няма и посещенията са 20 на ден е голяма загуба на време и нерви.

ахах е той може да иска и 200 000 лв. но тука си прав че евентуалната възможност да ти изгуби времето на живо си е голяма . Спирам да пиша по темата безпредметно е вече . Разбра се кой е добрия и кой лошия :D , давайте да почваме другия сериял
 
От: Оптимизиран и работещ онлайн магазин

Не стана ли ясно вече, че аз нищо не искам ? Няма виновни, защото нищо не е станало...

Приключвам вече наистина с тази тема. Минало е :)
Има виновни, смешнико нагъл и това си ти и за всички е ясно! Чиста проба опит за подвеждане на някой неразбиращ шаран и последваща измама е това твоето! Ако не е , поне е грубо нарушаване на етични и морални правила като ни губиш времето! Че и нагъл , та дава червени репи!?
Айде земи и от мен една червена и се измети вече!
 

Горе