Организиране на събитие - въпроси

boyansk1

New Member
Здравейте,

Реших да се пробвам и тук, току-виж някой е запознат, опитвам се да проуча, какво е необходимо за организацията на фестивал. Разбирайте: средно-голямо плажно събитие, изградило имидж, където в момента се провежда. Електронна музика. За референция, предполагам събития тип Метрополис и Ялта са еквиваленти. Собственикът е мой приятел, чужденец, в момента търсят нова локация, а България е една от опциите им - опитвам се да им помогна, в случай че се намира подходящо място.
Разрешителни и т.н. са ясни, имат си тийм, който да се справи с това, евентуално един адвокат в България им би бил достатъчен. Питането е по-скоро, как да намерим подходящата локация. Доколкото ми е известно, плажовете са собственост на концесионери, тоест трябва да търсим тях, а не общината? А имаме ли регистър на въпросните лица? Общо взето въпроси от този характер, които трябва да изясним, преди да се навлезе по-надълбоко в процесът. Имаме набелязани няколко локации на крайбрежието, които се намират на места в близост до Бургас или Варна (важна подробност от логистична гледна точка), също достатъчно отдалечени от урбанизирани зони, което също е важно за да се избегнат ситуации тип Валери Симеонов, все пак става въпрос за няколко дни високи децибели. Дотук добре, сега кой трябва да попитаме, може ли там да се случи еди какво си. И колко ще струва.

Благодаря предварително

Разбирайте: средно-голямо плажно събитие, изградило имидж, където в момента се провежда. Електронна музика.
Тука ме спечели. Покажи ми да го видя кое е и ще се включа с помощ, като информацияндо колкото мога

Евентуално попитай и в съответните общини дали биха съдействали, дали имат интерес и тн. Иначе аз мога да помагам за промотиране на събитието, имам сайт за събития, както и да дам съвети за офлайн и онлайн промотиране, защото в днешно време хората при толкова сайтове и соц. медии и хората са все неразбрали навреме за събитията

Горе