Основни познания

От: Основни познания

Странник моята иедеология е такава ,че не инвестирам и не печеля пари от нещо от което разбирам.И вместо да се правиш на интересен вземи дай знания (ако имаш) .Аман от такива като теб !!!!!
Когато имаме готов изграден сайт , и нямаме човек специално за него, на кой предоставяме управлението му ? Примерно имам онлайн магазин , и искам да добавя няколко нови продукта ?

Всяка работа, която не можеш да свършиш, се възлага на хора, които могат да я свършат.
Но като гледам, искаш всичко да ти е сдъвкано. Обърни се към родителите си, които са те възпитали по този начин. Те са длъжни да ти направят няколко сайта с онлайн магазини, афилиейт и каквото още се сетиш. На теб ще остане тежката задача да броиш и харчиш парите.
Успех в живота!
 
От: Основни познания

Ами който има тази възможност защо да не се възползва. Според теб ако всичко беше така както го казваш ,щях ли сега да ти отговарям- ами естествено ,че не , щях да си броя кинтите и да ти гледам сейра. Живота е не справедлив , и затова е нормално ти да работиш много , а аз изобщо но да имам богати родители и пак да съм по-напред от теб.
Успех в живота и на Вас!
 
От: Основни познания

Реших за в бъдеще да се занимавам с афилейт маркетинг , днес си поръчах книгата "На 1 клик разстояние" когато пристигне я започвам. Въпроса ми е дали непременно ми трябва фирма регистрирана в САЩ за да извършвам този тип бизнес в САЩ да речем, и мога ли да извършвам афилейт без да имам каквато и да било фирма ? (Доколкото разбрах за Dropshipping се изисква ) И дали трябва да регистрирам фирма в България , ако дейността на фирмата няма да се извършва в страната ни. Мога да декларирам (евентуално ако искам ) печалбата , като доход от чужбина.
 

Горе