Отговори на тъпо ЛС спаси юзър в беда!

eLast

Active Member
Имаше тема за най-странните ключови думи, по които ви намират, защо пък да не се разнообразим и с юзърски неволи? :rolleyes::clap:
Та последното, което получих, в БГ ФБ фен страница...

i'm indonesian man. if u need me u can email in permaisuri.putri or u reply this massage
I'm Indonesian people who need the warmth of a woman's body. you can reply to this message

:-o От дека е дошъл тоа па и то при нас да търси топлина не знаеме :D
 
От: Отговори на тъпо ЛС спаси юзър в беда!

zdravei ot dosta vreme ceta foruma no dnes si napravix akaun ...... gledam cesi dosta zaposnat s nestata za saitovei dr nesta da nemislish ce se bazikam ne sto moi sa allcarsbg.com tarsacka koiato rovi vmobile i carsa ednovremenno i v forumite ....... i dr saitove cudnomie ti s kakvo se zanimavash ?????nemoje lubitelski da si tolkova v chas
http://www.predpriemach.com/member.php?u=12238
 
От: Отговори на тъпо ЛС спаси юзър в беда!

Още ли има хора, които пишат на български с латински букви? Мислех, че тази мода отмина преди десетина години, ако не и повече... Когато се ползваше масово Windows XP и фонетичната клавиатура се инсталираше допълнително...
 
От: Отговори на тъпо ЛС спаси юзър в беда!



Този го блокирах в скайпа, защото се правеше на голям бизнесмен и го чаках 2 седмици да даде банер за реклама. Искаше да ми плаща на ръка, да оставял пари в някакъв търговски обект, а аз да съм ходил да си ги взимам. Много държеше да му дам личния си телефон и да разбере къде живея.
Искаше реклама към някакъв странен сайт с лайкджакинг скрипт.

Внимавайте с този! Прекалено лични въпроси задава и пише много неграмотно.

Прекалено много мошеници взеха да се въртят тука. Пазете се не си давайте личните данни и не пращайте детайли за сайтовете си на хора с червена репутация и такива с по 5-6 мнения.
 

Горе