Откриване на десетки регистрирани домейни на едно лице

troika

New Member
Здравейте,

имам следната задача за решаване: има конкурент в бранша, който е регистрирал над 20 домейна и примерно на първа страница в Гугъл по специфична фраза излизат няколко негови сайта с различни имена (домейни). Оказа се, че случайно видях през domaintools. цом че са толкова много но се виждат само първата и последната буква на домейна, т.е. не се виждат пълните имена. Доста интересно ми стана, защо го прави? За справка с всичките домейни таксата е 99$. Питанията ми към хората във форума са:

има ли начин да видя този списък от другаде за по-малко пари или безплатно?
и второ:
може ли някой да ми осигури този списък за по-малко пари?
 
От: Откриване на десетки регистрирани домейни на едно лице

Мммммм, ако си мисля правилно това за което ще искаш този списък, най-много го мразя, а няма как да не съм прав, просто не вярвам някой да похарчи току-така само и само за да види домейните на конкурента си......

За мен си за червена ряпа, но ще се въздържа за сега, дано да греша, че такива ми са много противни де се гледат в чуждата паница и се чудят как да прецакат друг за да са те отгоре....
 
От: Откриване на десетки регистрирани домейни на едно лице

Не си прав, но ще обмисля идеята ти... :) Нямаше да питам тук ако знаех как да навредя. А щом не разбирам от тази материя, нали щях да работя с някой който разбира, за да ми изпълни поръчката. А този някой щеше направо да ми каже какво да правя и нямаше да питам тука.

Интересува ме да разбера логика на домейн имената и да видя къде се е насочил най-вече, към кои продукти, съответно да му разбера мисленето и да получа обратна информация не греша ли аз някъде в бизнеса.

Така или иначе информацията ще я взема за тези 99$, въпроса е защо да не са по-малко или без пари да ги имам тези домейни.
Бан, червени, зелени и т.н. репи, точки... все ми е едно. :) Може пък и други хора да имат подобна задача и темата да е полезна.
 
Последно редактирано:
От: Откриване на десетки регистрирани домейни на едно лице

мисля че мога да ти помогна безплатно. пиши на лично
 

Горе