Отново за продажба

vlad0

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Здравейте, отново пускам сайта m y - m a r k e t . e u

Ето отново малко описание на сайта.

Системата позволява ползване и на собствени домейни от потребителите. Ако имате договор с някоя хостинг компания и ползвате намаление за домейни, можете да предлагате регистрация от тях. Ако няма собствен домейн, потребителт ползва поддомейн, който е избрал по време на своята регистрация. Можете да закупите и предлагате и други домейни от които потребителят да избира.

Администраторът може да определя хостинг пространството за всеки абонамент. По този начин могат да се обособят и различни по цена пакети.

До момента са добавени доста полезни плъгини, които позволяват на потребителите да имат по-голяма свобода на управление на своите сайтове (поддържане на множество езикови версии, кошница за пазаруване, добавяне на банери, видео, javascript, статистики и др.). Вече има по-нови плъгини, които

В момента има около 10 регистрации с годишен абонамент, които правят 700-800лв печалба на година, като се има в предвид, че услугата има много слаба реклама. При една усилена реклама, абонаментите лесно могат да скочат.

Ориентировъчната цена която търся е 600лв.

Ако ви интересува още нещо, не се колебайте да питате.
 

webstranici

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
От: Отново за продажба

И бих искал да тествам как работи.
Потребителско име: Kupe (страницата е TEST1 )
Относно: Тест
Град: София
 

vlad0

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
От: Отново за продажба

Причината за продажбата е обичайната - просто сам го поддържам, имам и други проекти, които развивам и този остана на автопилот. Хубавото е че даже и на самотек си избива разходите и даже има печалба, макар и минимална. С добавяне на повече възможности за вида на регистрации, предлагане на домейни, както и добра реклама има шансове бързо да се покачат приходите.

Ако домейна не ви харесва, WP има плъгини за добавяне на допълнителни домейни към формата за регистрация. Можете да си купите например домейн с име mysite.com и потребителите при регистрация на сайт, ще могат да избират между subdomain.mysite.com и subdomain.m y - m a r k e t .eu , а защо да не регистрирате различни домейни за различни сфери и така в зависимост от сферата, потребителят да може да си избира домейн. А може направо да се вгради и поле за регистрация на собствени домейни от които също да печелите. Просто има безброй възможности за развитие. Да не говорим, че може да се направи multilanguage и да се пусне за чужбина.

Не искам да ви оставям с впечатление, че който вземе сайта и ще убие парата. Иска си доста работа и добри познания за системата, както и поне основни познания по php, mysql и т.н. Просто лично аз виждам потенциал в системата, а и щом вече 5 години го държа, значи има за какво.
 

mid

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
От: Отново за продажба

Като цяло имам някакъв интерес, може би за партньорство обаче, защото цената за това не ми се струва приемлива :)
 

rscossworth

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
От: Отново за продажба

Това явно е нова мода, продажба на сайтове на бартер :)
 

Горе