Относно шумотевицата по край Genbuck

BHuMaHuE

Member
Значи не се индексират безплатните templatеs ако си направа сам сайта ще е доре ли да използвам безплатния домейн (понеже нямам възможност да си закупя) или пак няма да се индексира :roll:


p.s. извинявам се за тъпите въпроси но съм начинаещ (много зле)
 
От пуснатите теми не ми става ясно дали ще е проблем с техния безплатен хостинг или не :roll:
 
BHuMaHuE, според мен е по-добре да започнеш със сайт хостнат някъде другаде.

Ако не ти се дават пари - който и да е друг безплатен хост. Недей да използваш нито хоста на GB, нито темплейтите им, че като гледам има проблеми и наказания от Googlе.

Така с оригинални статии ще ранкваш по-добре в търсещите машини :wink:
 
Аз вече имам сайт, който не е нито с темплейт на ГБ нито на техен хостинг и ми се индексира идеално от гугъл :wink: там се крие проблема...
 
Абе според мен проблем в хостинга им няма не е перфектен но не е тои проблема проблема са си темплеитите на ГБ които Г. не харесва много много.
 
то не е от темплейта а от кода му, има тема за това кое трябва да се смени, но ако си направиш сайта сам ще си уникален из нета и може да ти повиши конверсията, разбира се трябва да имаш добър сейл текст, но недей да копи пейст че........, освен ако неползваш сайта за PPC там няма значение :)
 
ахам темплеита може да се промени така че да отговаря на изискванията що годе. Но ако сега започвате бих ви препоръчал блогспот :) или на събдомеина с хостинг от ГБ да си качите урдпресс с хостинга няма проблем
 

Горе