Търся: Отпечатване на 500 визитни картички на изгодна цена

W

w-seo

Guest
Отпечатване на 500 визитни картички на изгодна цена, препоръчайте някой от форума?
Преди години бях печатал хиляди от пич, правехме някаква обща поръчка и излизаше изгодно!Н ещо подобно търся?
 
Колко вървят попринцип? На мен ми правеха двойни при това, по мой дизайн от codecanyon, тоест бях и дал файла, и 200 броя излязоха 20 лева мисля...
 
Идеално, значи чакаме някой, който да поеме групова поръчка?
 
@grigorov, е юзъра, но отдавна не е влизал тук, а още по отдавна не е писал. Офертите му бяха хубави, още имам визитки негова изработка :D https://www.printic.bg е въпросната печатница.

Друг за който се сещам, но гледам и той не е писал скоро е @warangel При него пък съм печатал ламинати за външна реклама(държат още на студ, вятър и пек) както и менюта за заведение. https://www.predpriemach.com/thread...ференциални-цени-за-колеги.67549/#post-798631 Това е темата, има и тел оставен, можеш да го пробваш ;)

Поздрави!
 
Кой спестява пари от визитки!!!?
 
Малко инфо за търсачите на изгодни визитки, листовки, дипляни, брошури и други такива.

Цените зависят, основно, от параметрите и от тиража.

Например: визитките, най-често, са с размери 90 х 50 мм (след обрязване). Базов материал - бял картон 300 г/кв. м. хром мат/гланц. Печат - едностранен или двустранен. Екстри - ламиниране, лак, други картони, щанцоване, ...

И тук идва ключовия момент за тиража. Малките тиражи, по принцип, се печатат на дигитална машина. Обаче... Има и опция за малък тираж на офсетов печат. Като се съберат няколко поръчки в една форма, т.н. - "сборен тираж".

Дигиталният печат е гъвкав - "поема" малки и бързи тиражи. И е по-скъп. Офсетовият печат е за по-големи тиражи. Но е по-евтин - като единична цена.

Сега е момента за най-хубавото: мога да Ви предложа много добри цени за всякакви печатни материали. Партнирам си (и представлявам) дигитална & офсетова печатница с чудесни цени.

Питайте...

Минимални данни за оферта: вид изделие; размери; материал; печат - едностранен/двустранен; тираж(и).
 
Кой спестява пари от визитки!!!?

Простосмъртните сме така. Попрофесорствай малко сега колко съм прост.

 
Последно редактирано:
Мисля, че не е трудно да се напише в Google "Изработка на Визитки" или друго от сорта.
Има големи фирми, които правят добри визитки на тънки цени. Като имаш и най-различно разнообразие от цени и материал на визитката. Тук при нас например също има на добра цена, но ти ги правят с най-обикновен картон и нямаш избор за по-скъпи и по-оригинални примерно.

В търсачката има десетки фирми с разнообразни цени, вижте там най-добре и си сравнете коя цена за Вас е "Изгодна"
Най-лесно и удачно би било.
 
Простосмъртните сме така. Попрофесорствай малко сега колко съм прост.=

Умен си - не си прост - яко видео :) но във видеото са забравили да добавят Електронните визитки - те са това, което не може да е ХАРТИЯТА - колкото и скъпа да е една ХАРТИЕНА визитка и да е представителна - Електронната визитка няма ограничаване колко обем информация за ТЕБ - МЕН да поеме.

На много хора им е по-удобно да получават визитка в Електронен формат. Пращат се за секунди и до всяка точка или формат.

Но всичко зависи от разговора между двама човека.

Има платени и безплатни приложения за уеб или телефони, бизнеса на които е в предлагането на услугата ЕЛЕКТРОННА ВИЗИТКА.

Дори един 100% подпълнен контакт е вид ваша визитка и вече май всеки контакт може да се ШЕРВА - СПОДЕЛЯ с когото ви е удобно...

Но хартията е класика. Но пък света е дигитален. Хората са дигитални. Е има хора, които имат смартфон, но го ползват само като телефон - тях не ги коментирам.

Аз само ви подсещам да си направите и ЕЛЕКТРОННИ ВИЗИТКИ - там няма ограничаване на въображението ви. Темплейти, снимки, видео дори - социални акаунти.

Успех.
 

Горе