От: Мейл от Fcolor

Дискусията в 'Хостинг Форум' стартирана от MsGeR, Септ 18, 2008.

 1. MsGeR

  MsGeR New Member

  Рег.:
  Юли 4, 2007
  Съобщения:
  516
  Харесвания:
  9
  Точки:
  0
  Още едно писмо този път от FColor.Bg
  FColor.bg става "Зелена" хостинг компания

  Уважаеми клиенти на FColor.bg. В края на месец септември (27 - 28 септември) отваряме нов хостинг център. Той се намира в центъра за съхранение на данни на Interoute (Interoute.com) в София. Interoute е един от най-големите собственици на интернет мрежи и центрове за пренос и съхранение на данни в Европа и има комуникационни центрове в 93 точки в 22 страни в Европа. Въпреки, че в FColor.bg сме доволни от мрежата на Евронет и услугите, които компанията предоставя на българския пазар, взехме решение за преместване на хостинг центъра си в центъра за данни на Interoute.

  Аргументите ни са свързани с това да използваме не просто надеждна мрежа, но и да инвестираме в съоръжения, които отговарят на съвременните изисквания за висок клас център за съхранение на данни.

  С цел да намалим времето, в което уеб сайтовете ви няма да са видим, ще направим преместването постепенно, в часове, в които има най-малък Интернет трафик. Очакваме, че цялата процедура ще отнеме не повече от 2 часа. Макисумум толкова ще бъде и спирането на услугата. Настоящите ни уеб сървъри ще бъдат преместени в новия ни център за данни, а в последствие ще прехвърлим уеб сайтовете ви на блейд платформата, която сме разположили.

  Имаме удоволствието да ви съобщим, че в новия си център за данни ще разположим уникална за българските условия хостинг технология базирана на SuperBlade
  ® блейд хардуерна платформа на Supermicro, която съдържа 80 процесорни ядра.

  Blade Server платформата, която разполагаме и софтуерните решения, които използваме за нея ни дават възможност да кажем съвсем ясно, че услугите, които ще получавате от FColor.bg от тук нататък са многократно по-добри не само спрямо останалите на българския пазар, но и спрямо огромната част от хостинг доставчиците в цял свят. Блейд технологията, която разполагаме не е резултат от стандартно решение, което може да бъде закупено от всеки. Тя е резултат от дългогодишен труд, изследвания на уеб хостинг технологиите.

  FColor съчетава хардуерните предимства на SuperBlade
  ® с уникалните софтуерни технологии за производство на уеб хостинг услуги, които притежава. С тях не просто ви гарантираме уеб хостинг услуга без прекъсване, но и ставаме първата "Зелена хостинг компания". Това означава, че ще имаме по-ниска консумация на електричество и ще излъчваме по-малко вредни за околната среда емисии.

  Какво означава всичко това за вас?

  1. На първо място връзката до уеб сайтовете ви ще бъде чувствително по-бърза и по този начин потребителите ви ще бъдат по-доволни.

  2. На второ място, но не по-важност, ви осигуряваме реална технически обезпечена хостинг услуга без прекъсване (99.9% uptime).

  3. Получавате услуги с висока степен на адаптация, при които можем да пригаждаме най-различни решения специално за вашия бизнес.

  4. Имате по-добро вътрешно разпределение на ресурсите, които използват уеб сайтовете ви и по-ниска степен на зависимост от уеб сайтове на другите ни клиенти, каквато по принцип съществува с класа "Shared Hosting".

  5. Уеб сайтовете ви са поддържани от мощни сървъри с 20 броя Quad-Core Xeon процесори и се съхраняват на бързи и сигурни твърди дискове.

  6. Пазите околната среда

  За много хора това може би не звучи важно, но FColor е компания, която се интересува от това, в каква околна среда живеем и затова работим за подобряването й. С новата хостинг тихнология нашият принос към околната среда е до 93% по-ниска консумация на електроенергия и производство на "зелени хостинг услуги". С блейд платформата намаляваме количеството на емисиите на вредния за околната среда въглероден диоксид (carbon dioxide emissions) с около 5.5 метрични тона. Това е еквивалентът на 1.7 декара гора. Грижата за запазването й ни прави отговорна уеб хостинг компания.

  Ако имате въпроси относно преместването или новата блейд технология, моля свържете се с нас на познатите ви телефони 02 489 10 70 или 0898 699 700 или чрез системата ни за техническа поддръжка.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice