От блог на dot com?

От: От блог на dot com?

bloga ми е в блогер . купих си само домейн. Успях да го пренасоча към домейна въпросът ми е как да си прехварля информацията и темплейта . Ползвам годади.
 
Последно редактирано:
От: От блог на dot com?

Правиш ли разлика между домейн и хостинг?
Домейн - име на сайта.
Хостинг - мястото, където се помещава сайта.

Ти си купил домейн, значи единственото в момента, което може да направиш е да го пренасочиш към съществуващия ти блог.
 
От: От блог на dot com?

Какво зорите момчето не мога да разбера :)
Аз до колкото разбрах той точно това иска, да пренасочи домейна към блога си.. Иначе какво ще го съветвате да си прехвърли blogger блога в друг хостинг ли, че го питате дали има друг хостинг (не говоря за външно FTP) :(

Както и да е надявам си никой да не се обиди но без да се влиза в същността на проблема не е хубаво да се коментира (разбира се всички правим грешки :) )

Значи хубаво купил си домейн. Незнам на какъв език ти е блогъра но аз използвам English :)

Влизаш си в акаунта отиваш на Sttings на блога. Избираш Publishing, в момента трябва да видиш надпис "You're publishing on blogspot.com" и под него "Switch to: • Custom Domain" кликни на Custom Domain и трябва да ти се отвори страницата за купуване на домейн от blogger, намери "Already own a domain? Switch to advanced settings" и кликни на Switch to advanced settings въвеждаш си домейна и кликваш на Save Settings... Сега е трудния момент (не чак толкова) :) отиваш на този адрес http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=58317 намираш си регистратора на домейна ако е там и правиш там описаните настройки :) ако не е там пишеш за Further Discusions тук :)

Успех

ПС: Да не би и аз да съм объркал нещо :) :) :)
 
От: От блог на dot com?

Благодаря ви много и на 2мата сега ще видя какво ще направя и дано стане.

Та така стана благодарение на вас двамата, и на Вецков :)
 
Последно редактирано:

Горе