От един сайт - връзка към 2 или повече акаунта в пейпал

arti

New Member
Здравейте, конкретно въпроса ми е възможно ли е от един уеб сайт да има връзка към 2 или повече акаунта в пейпал (на различни хора).
В смисъл дали Пейпал позволяват от един онлайн магазин, на който продуктите са на 2,3 човека, всеки да си ползува отделен акаунт в Пейпал и да получава на него плащанията си.
Така че ако блокират някой акаунт , никой друг да не му е виновен. Сайта по някакъв начин възможно ли е да пострада и заради един блокиран акаунт и другите да го отнесат.
Мерси предварително.
 
От: От един сайт - връзка към 2 или повече акаунта в пейпал

За 10 години имаме над 20 блокирани акаунта и до сега не са ни възстановили нито един. Отваряш нов акаунт и продължаваш ... само че няма да имаш позитивки за жалост и продажбите ще паднат значително. До преди 2 години беше рай за виртуални продукти и изведнъж като се усетиха... сега много блокират :!:
Едва ли има някакво влияние върху сайта няма логика (освен че ebay е на google)
 
От: От един сайт - връзка към 2 или повече акаунта в пейпал

За 10 години имаме над 20 блокирани акаунта и до сега не са ни възстановили нито един.
PayPal са супер, докато нямаш проблеми с тях. Мисля че ако сте се постарали да си автентикирате още първия акаунт е нямало да има проблем за вбъдеще. Много често блокират акаунти, които не са автентикирани и влизат от 1 IP адрес.

По темата с акаунтите и общия сайт, мисля че не би трябвало да има проблем. Все пак това може да се разглежда като една обща платформа за онлайн търговци.
 

Горе