От къде да поръчам хостин - СМС?

d0naud

New Member
Здравейте, както може би забелязвате съм нов тук и не съм напълно убеден дали това е правилното място на което да пусна темата си, ще помоля ако съм сбъркал нещо да бъде коригирано. `Благодаря!

Та, доста се рових из интернет, но напразно. Опитвам се да намеря хостинг компания която има активна услуга за закупуване на домейни чрез смс/и.
Не използвам каквито и да били карти (Visa, дебитна, кредитна, PayPal) и т.н., точно за това се допитвам до Вас. Ако някой има правилна информация моля да я сподели тук тъй като ми омръзна да търся напразно, не го правя за пръв път, но винаги стигам до задънена улица и се отказвам.
Не ме интересува колко пари г/д ще струва услугата. Единствено ме интересува дали може да се заплати чрез СМС нищо повече!

Благодаря на всеки един обърнал се за помощ!
 
А защо просто не ползваш някоя компания, която приема банково плащане? Отиваш на гише, плащаш си за година и проблемите са ти решени.
 
От: От къде да поръчам хостин - СМС?

ЦЪК Ползвай тоя Г понякога веднага илиза каквото ти трябва
 
От: Re: От къде да поръчам хостин - СМС?

Не ми се дават пари на ръка, един познат ми дължи конкретна сума пари и е готов да ми ги върне чрез смс/и, но се познаваме виртуално, а не лично това прави нещата доста по-трудни. Говорил съм с него за превеждане на парите по "пощенски запис", но за него тава не е вариант тъй като може само със смс/и да ми помогне.
 
От: От: Re: От къде да поръчам хостин - СМС?

Говорил съм с него за превеждане на парите по "пощенски запис", но за него тава не е вариант тъй като може само със смс/и да ми помогне.

Тез кинти ги пиши бегАли...
 
От: От къде да поръчам хостин - СМС?

Това малко му звучи "Ще ти дам парите, като ти цъкам по рекламите в уебсайта!"
Шанаджийски истории отказвай се от тея кинти! Не знам колко пари има да ти дава. но докато си ги получиш ще похабиш двойно повече и пак не е гаранция, че ще с ги получиш.
 

Горе