От 50% - 99% отстъпка от tinydeal.com

От: От 50% - 99% отстъпка от tinydeal.com

По-добре май да отида в Глобула ида взема да изплащане един телефон, малко разправия ще е ама майната му
 
От: От 50% - 99% отстъпка от tinydeal.com

По-добре не си взимай от глобул или от мтел или от виваком. Има толкова много други магазини от който можеш да си вземеш телефон без да се обвързваш с договори и да плащаш месечни такси на нова карта (освен ако така или иначе не ти трябва нова карта). Като теглиш чертата, по-изгодно излиза да не взимаш телефони на промоция от мобилните оператори.
 
От: От 50% - 99% отстъпка от tinydeal.com

А сега де, същите стоки съм виждал и в БГ онлайн магазини. Е, хубаво... гледаш да имаш кяр и продаваш с 50% надценка. И за това ок. Обаче не ми харесаха следните неща. В условията на магазина пише, че доставката е безплатна само, ако стоката е под 2КГ. и търговеца спира да носи отговорност, от момента, в който стоката се достави на вас.

Кажете сега, а съм поръчал тези китайски стоки от Китай, а от България... в случая, ако продукта се развали, примерно нали, прецаквам се и в двата варианта. Ако си поръчам от тук се прецаквам двойно. 1- во тъй като стоката е дефектна и 2-ро го купувам на двойна цена.

Вие какво бихте направили?... и поправете ме ако греша някъде.
 
Последно редактирано:
От: От: От 50% - 99% отстъпка от tinydeal.com

АЗ и затова не купувам нищо от БГ магазини, ибал съм ги в гладните копелета. Имал случай на 300% надценка! И при това плащаш 5 лева доставка!?!?
А ся де, същите стоки съм виждал и в БГ онлайн магазини. Е, хубаво... гледаш да имаш кяр и продаваш с 50% надценка. И за това ок. Обаче не ми харесаха следните неща. В условията на магазина пише, че доставката е безплатна само, ако стоката е под 2КГ. и търговеца спира да носи отговорност, от момента, в който стоката се достави на вас.

Кажете са, а съм поръчал тези китайски стоки от Китай, а от България... в случая, ако продукта се развали, примерно нали, прецаквам се и в двата варианта. Ако си поръчам от тук се прецаквам двойно. 1- во тъй като стоката е дефектна и 2-ро го купувам на двойна цена.

Вие какво бихте направили?... и поправете ме ако греша някъде.
 

Горе