Оферта На Живо за Лудогорец v ПСЖ - 50 Лева

Как ще завърши двубоя Лудогорец - ПСЖ ?


  • Общо гласове
    8
  • Poll closed .

BurnX

Well-Known Member

Бет 365 (афф линк
) предоставя супер бонус за следващата среща на българския шампион Лудогорец срещу ПСЖ.

Лудогорец играе срещу ПСЖ в мач от Шампионската Лига в Сряда, 28 Септември, и ние Ви предлагаме оферта На Живо в допълнение на емоциите.

Направете залог преди мач за срещата Лудогорец - ПСЖ и ние ще Ви дадем залог без риск На Живо за същата сума (до 50 BGN) за големия мач. Важат Условия.

За да се класирате за залог без риск На Живо, направете залог преди началото на мача и, след като срещата започне, направете друг залог на пазар На Живо. Ако ПЪРВИЯТ Ви залог На Живо е губещ, ние ще Ви върнем този залог, до стойността на най-големия Ви залог преди мача (обратно до 50 BGN). Ако направите залог с повече от една селекция На Живо, залог без риск ще бъде този, който е изписан първи на фиша.

Всички залози трябва да бъдат направени и платени по обичайния начин. Залози, които са затворени изцяло или частично чрез Затвори Залог, няма да се класират за тази оферта.
 
Как е положението с тегленето на парите в bet365 , има ли някакво време за одобрение.
Например в 7777.bg като тегля ги тегля през изипей и като дам заявка за теглене до 10 мин са готови.
В betfair чакам поне 1 ден за да одобрят заявката, което е тъпо.
Как е положението в bet365?
 
За одобрение нз да има, но като се наредят седят поне 2 дни като наредени - и съответно можеш да ги спреш. След това минават и отиват до банковата ти сметка.
 
Точно това ме дразни, че се чака докато седят като наредени. Явно чакат одобрение, което е тъпо.
 
Е чака се ама не вярвам на някой да му откажат да си изтегли парите - поне на мен не ми се е случвало.
На мен са ми отказвали, но не в бет365, а в някой друг букмейкър беше мисля vbet. Имаха изискване да си изиграл някакви проценти над 50% от депозита си, за да може да теглиш.
 
Здравейте. При мен пък наредя ли теглене от бета, идва на следващия работен ден. Ако го наредя в Петък, идва в Понеделник. Единствено ако го наредя Събота следобяд или Неделя, тогава идва във Вторник. Аз съм доволен. Нареждам си го по сметка в Социете. Ако го наредя по друга моя сметка в Първа Инвестиционна например, идва след 3 до 5 работни дни.
Относно мача съм оптимист и мисля, че нашите имат силата и шанса да си тръгнат с поне една точка, а защо не и с победа. За мен мача е с двоен знак 1Х. Коефициента е 3.00 към момента. ;)
Слагаш 50 лв предварително на тях, а на живо като почнат с тази оферта слагаш още 50 лв за победа на ПСЖ в комбинация с победа на Барса например. Получава се около 2 коефициент и така не губиш нищо. :)
 
Според мен няма да има много голове , може да се пробват точно резултати 1-0 за Лудогорец и 0-1 за ПСЖ. Все се надявам , че Лудогорец ще изиграе силен мач и ще хвърли бомбата в групата. Много жалко че Базел ги изпуснахме предния мач.
 
Мнооооооого зле. Пасовете им се пресичаха, които бяха точни де, 'щото под 40% точност на пасовете си е аматьорско ниво. Дуспа изпуснаха + 2-3 сигурни голови положения от лакомия и ПСЖ си ги наказаха.
 
Добре играха момчетата, все пак да не забравяме, че това е ПСЖ - отбор с огромен бюджет, който по нищо не отстъпва на бюджета на Реал. Все пак нека бъдем реалисти, това, че го няма Ибра, не означава, че Кавани, Матюиди и Анхел Димария са играчи на Локо (ГО)
 

Горе