Офтопика от темта покупко продажбите и бои

Статус
Not open for further replies.
От: Купувам: Сайтoве! (доста)

fitness, ясно.. страхливец си.. айде да не занимаваме хората със простотиите ти :)
ако все пак дойдеш мишок, аз те чакам.

Vlasti, ти тука не си чел, ама аз съм смешен мишок, тъй че споко.
Пусни си отделна оферта за сайтчето, да се види от повече хора, че тука е темата на Мъжа fitness

:)

fitness, чао страхливецо.. и да знаеш.. че аз съм тук

Ще те направя в кръв и предлагам като си мъж, който иска от фурма да дойдат и да гледат за да се убедят кой държи на думата си и кой НЕ!!!
 
От: Купувам: Сайтoве! (доста)

Фитнес, разбрах, че тука е форума дето учиш как се правят мускули и как се става мъж.... Ако не е неудобно, аре да ме земеш и мене в твойта школа. Гледам че си толкова як, че ако не е светлината отгоре ти, ръчичката ти изглежда дебела точно колкото оная ми работа, а личицето ти е дори по-грозничко от нея... Абе, приличате си и за тва си ми симпатичен. Ако искаш толкова да се биеш, поне почакай да ти зарастне дупето от последния бой на цигани, че да не се изпуснеш, ако те ритне някой... Или може би си просто настроен да правиш глупости, та да те вземат и теб да се къпеш с татуирани батковци.. сигурно те влече, кой знае... гледам срещи си уреждаш тука, ама не е тва начина, момче.
 
От: Купувам: Сайтoве! (доста)

@fitness като си помисля, че ако нямах толкова работа сега може би щях да ти помогна, за ония сайт за фитнес, за който търсеше спонсор и ми става зле и се радвам на интуицията си и на липсата на свободно време. Ако бях на твое място бих си направил нов акаунт и бих мълчал, ама мъжката и не бих се оставял да ме провокират толкова лесно. Радев не е прав да се сърди, че не му искат домейна, но от там нататък с тия заплахи си изяде сам главата. Много ме кефят такива пищови като теб. Спомням си едно пияно пишлеме как ми говореше в една дискотека как бил завършил спорното борба и ме пита 10тина пъти "Ти знайш аз кой съм...веее" Просто умрях да се смея и тогава и сега ти ми напомняш много на точно този тип хора в бг. Ходи на фитнес развивай се, направи тяло, но не забравяй, че хората със слаби тела може да ръководят сто като теб :)
П.С. Има някакви слънчеви изригвания тия дни. И в другия форум се разбунтуваха, но Марто резна темата още на 4тата страница, а тука са 10 :)
П.П.C: Нека Блинки и Куулайс да се замислят над съдържание или качество :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе