Още един новак

От: От: Още един новак

Пуснах молба - надявам се да ми е приемат възможно най-бързо. Но в един друг форум прочетох, че има и друг сайт който плаща на клик - etarget. Кое е по добре - Adsense или Etarget?

Здравей и добре дошъл!
Adsense е по-добре, според мен :)

Успех!
 
От: Още един новак

e-target не съм ги ползвал...
adsense плащат малко по принцип за БГ трафик, но ако имаш повечко кликове се изкарват пари. Малко съвети никога не кликай на рекламите си, не казвай и на приятели да кликат остави нещата да се развиват от самосебеси, прочети добре условията им и не ги нарушавай че при тях няма ала бала веднага те банват за шмекерии.
 
От: Още един новак

Трябваше да са ти отговорили до сега по принцип, на мен поне още ма 2рия ден ми бяха отговорили, но изчакай още 2-3 дена за всеки случай.
 
От: Още един новак

10 дена бях на море и пак не пратиха съобщение, но при повторна молба ме одобриха за около 2 часа :). Явно е станала някаква грешка. Успях да вмъкна няколко реклами, но други не се позказват.. може ли някои да предложи как да ги оправя?
Ето сайта: http://24hnovini.blogspot.com/
 
От: Още един новак

В момента показваш максимума, имаш право да показваш само 3 блока реклами на страница. Може да слееш двата блока дето са един до друг в дясно и да добавиш един в края на всяка статия, само дето не знам как става в blogspot добавянето на adsense в статия, никова не съм полвал blogspot. Като гледам структурата на сайтата ти имаш възможност да вмъкнеш още рекламки може да пробваш и при easytrader дали ще те одобрят.
 

Горе