ПОЛИЦАЙ ЗАПЛАШВА ГРАЖДАНИН: СЛАГАМ ВИ ПРАНГИТЕ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПОРНО! (ВИДЕО)

Полицейското насилие над бг гражданите е ежедневие. Идеята е да се занимават с бедни и неграмотни хора, които не си знаят правата е нямат пари и за адвокат.
То даже самото спиране от кат без човека да има видими нарушения се води полицейско насилие.

 
Държавата е малоумна. Имам редица спечелени дела по ЗОДОВ от простотии на държавата и в момента има още едно висящо.
От обезщетения за имуществени и неимуществени вреди по ЗОДОВ съм изкарал хиляди левове от малоумната държава.

Е последно ми взеха книжката за неплатена глоба (електронен фиш), който първо, че е с изтекла абсолютна давност (четири години и 6 месеца), второ - въобще нарушението не е извършено от мен, тъй като аз с договор съм продал въпросната кола 3 месеца преди да е извършено нарушението. Просто към тогавашния момент базите данни още не бяха свързани и трябваше ние (гражданите) да ходим на 100 места да регистрираш/отрегистрираш на което им бях казал "да се шибат", но очевидно и новият собственик също така е реагирал и накрая взе, че така се случи. Но в крайна сметка от цялата ситуация печеливш ще съм аз. Шибайте държавата колкото може, няма нещо по-хубаво от това. :)

1572086144095.png

Да продължават робите ѝ (служители) да се държат така, който знае какво да прави накрая ще изкара пари.
 
От моите познати, тези които станаха полицаи всички имат две общи характеристики - тъпи и мързеливи. Авторът на клипа може да е селяк и да снима, но тези неща не са незаконни. Направил е нарушение за малка глоба, а полицаите се вижда и чува, че извършват много по-голямо нарушение, а може и направо да е престъпление, не съм експерт в тази област. Злоупотребата със служебно положение и заплахите за побой са нещо по-сериозно от неправилното паркиране. Много ми е странно, че в тази тема доста от писалите са с противоположно мнение.
И около мен най-простите станаха полицаи. За съжаление, ако си малко по-умен, няма смисъл да ставаш полицай? Най-малкото ще си го осъзнал какво е това работно място и какво вирее на него.

Колкото до клипа и идиота със снимащия телефон. Ако бях на мястото на тези куки, щях по някой си член да го съблека гол на колата с извадени джобове и отарашена кола. Направо го правиш вид и щастлив. И що за целяк трябва да си за да паркираш на място, което е забранено и пак да се дървиш? Не се кефя на куките, но тук няма как да застана на мястото на този слабоумник и то човека си го казва, че имал проблем. :) На мен ми изглежда сериозен при това. :)
 

Горе