Продава се: ПРОМО: продавам домейн за Работа, Кариери, HR с 4К посетители и 40К импресии на месец

Защото съм адвокат и се хващам за запетайките! Свободен означава свободен, зает означава зает! Това е подвеждане!
Г-н адвокат моля да посочите къде в обявата ми съм написал думата "свободен" или "зает". В по горният пост съм дал доказателство, че притежавам домейна. Ако имате други забележки съм насреща да ги отхвърля.

Г-н адвокат моля да посочите къде в обявата ми съм написал думата "свободен" или "зает". В по горният пост съм дал доказателство, че притежавам домейна. Ако имате други забележки съм насреща да ги отхвърля.
Г-н @ivan.genov.petrov.06 къде точно съм казал/написал това за вашата обява?
Моля да четете и запетайките! Коментирах порочната практика на регистраторите и именно заради тази порочна практика са ги принудили за подсказване че е премиум или да си наемеш брокер!
Защото цената на съответното TLD се знае а тука е по-висока и подвежда!

Май ти не схващаш за какво става дума... някога продавал ли си домейн? Пак ще кажа свободен е за регистрация на цената която аз съм обявил. Домейнът е мое притежание, до момента до който някой не реши да го купи и да плати тази цена.
Ето и скрийншот от домейн регистрар-а за да стане ясно на всички, че домейна е мое притежание.
Виж файлът 36890
дали съм продавал домейн? Г-н специалисте.... имам над 500 домейна , прехвърлял съм и съм продавал още толкова домейни.... Ти нямаш толкова косми на главата си... смешко , а домейна ти е толкова лесен за отнемане , че ако още малко ме амбицираш ще приложа едни хватки които регистъра сам ще ти отнеме домейна и ще го пусне на премиум . Не си подритвай виртуалната книжка защото и идея си нямаш какви са ми възможностите.

Горе