Предлагам: ПР статии и реклама във фейсбук

Статус
Not open for further replies.

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Заедно с моя партньорка предлагаме комбинирана оферта: една ПР статия + реклама във фейсбук страници. Предлагаме тази оферта, за да бъдем полезни на колегите, вече няма да се налага да търсите няколко услуги на различни места. Статиите ще бъдат написани от нашия екип, в който работят най-добрите копирайтъри, и ще бъдат публикувани в новинарски сайт.

В един закупен пакет ще имате право на една ПР статия и 10 анонса във фейсбук. Анонсите ще бъдат направени в 2 страници с общ брой на фенове 200 к. Страниците са активни. Анонсите във фейсбук може да бъдат и от други ваши сайтове. Цената на един пакет е 50 лв.

Заплащане: Пейпал, банков път, Ипей, Еконт.
 
Да обърна внимание на колегите - в момента предлагаме едни от най-евтините оферти за реклама във фейсбук. Примерно - едната страница има 150 000 фена и над 1 000 000 седмичен рийч! В бъдеще цените за реклама ще бъдат неколкократно завишени, за това не пропускайте момента да се възползвате.
 
Освен едни от най-евтините реклами които предлагаме, имайте предвид, че предлагаме рекламите в поддържани и активни страници. Примерно, седмичния рийч в посочената страница от 150 000 фена вече е 2 140 292.

Освен предлаганата реклама, може да се възползвате и от седмични и месечни пакети с реклама, за повече подробности на ЛС.
 
Напомням, че може да се възползвате от нашата оферта - предлагаме най-евтината реклама в най-хубавите страници. Примерно, в голямата страница рийча вече е 3 милиона, а близо 750 000 са ангажирани с публикациите.

Освен предложената от нас оферта може да се възползвате и от други оферти за реклама, но за това повече подробности на ЛС.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе