Пакт за форумно ненападение

Ще подпишете ли пакт за форумно ненападение

  • да

    Votes: 0 0.0%
  • не

    Votes: 5 71.4%
  • да, защото...

    Votes: 0 0.0%
  • не, защото...

    Votes: 2 28.6%

  • Общо гласове
    7

deffnews

Well-Known Member
Аз бих подписал.
 
Не знам какво се случва тези дни, аз ли не мога да намеря драма темата, където се развиват всички тези нови теми?
 
Пълни глупости и нищо съществено.. вервай ми, грам не си изпуснал ;)
Просто форума се опитва от спамерски да се превърне в бизнес. Естествено някои се дърпат..други пък ги дърпат и те така - естесвени процесите и колебания в настроенията, произлизащи най вече от резката амплитуда ахахаха
 
Пълни глупости и нищо съществено.. вервай ми, грам не си изпуснал ;)
Просто форума се опитва от спамерски да се превърне в бизнес. Естествено някои се дърпат..други пък ги дърпат и те така - естесвени процесите и колебания в настроенията, произлизащи най вече от резката амплитуда ахаха
Според мен си в грешка, и съм сигурен на 99,9
 
Е ясно, че съм в грешка..АМА В КОЯ ЧАСТ ТОЧНО? В живота по принцип ли, в любоФта ли, в първото изречение ли, в 18-тата дума може би.. най-вероятно като цяло и най-вече нали?
А хапчета срещу умопомрачаване някакви взимаш ли?
 
Е ясно, че съм в грешка..АМА В КОЯ ЧАСТ ТОЧНО? В живота по принцип ли, в любоФта ли, в първото изречение ли, в 18-тата дума може би.. най-вероятно като цяло и най-вече нали?
А хапчета срещу умопомрачаване някакви взимаш ли?
В грешка си за това, което си написал бе човек. По-горе, на него съм отговорил че си в грешка. И освен това не си гласувал.

"Просто форума се опитва от спамерски да се превърне в бизнес." Нали можеше вместо да ги издумаш тези думи просто да гласуваш? Можеше... Защо така обвиняваш хората, като си от най-големите спамери. Нито едно твое мнение не съм запомнил. @ReminD поне помня че искаше да спи.
 
Последно редактирано:
Мъ чак таквоз търпение едва ли ще имам да ти отговоря на всички въпроси, при положение че не си гласувал...
 
Не, това ти е бонус темата, следващият път кат се чудиш и маяш каква и колко по-тъпа тема да пуснеш, да си вземеш ФРИИ от там :) И не се притеснявай, виждам, че цял ден се въртиш и сучеш около нея.. хаха каквото си гепсаш - твое си е, ще минимизирам шрифта и ще го зачеркна, така че трудно някой да разбере, че не е твоя идеята :D
Нали сме за това тук, да си помагаме :) Това те влече - с това помагаме :D
 
Направо сме си отговорили в темите по едно и също време до секунда. Отиди и чети.
 
Ужас!! Направо къртиш миФки с остроумие.. Не можем да оценим гениалността ти, просто защото на нашата планета сме доста по-изостанали от теб и висшите ти помисли :)
 
Разлика най-много от пет секунди. Аз пиша изключително бързо и затова и допускам правописни грешни. Общо взето е логика - днес в 17:32 пуснах, по същото време си пуснал и ти. Може би @Blinky може да каже до секунди в колко са пуснати. Аз ще се обзаложа, че е в рамките на пет секунди.
 
Сигурен ли си, че не си паднал в казана с лютеница и не са те реанимирали поне 30 минути?
Все още не съм, бота пусна в тази тема по абсолютно същото време, в която аз в неговата.
 

Горе