Пари за публикации

bgreporter

New Member
Здравейте,

Дано темата да е в правилния раздел.
За първи път в България, могат да се печелят пари, не стотици левове но пари, от това да се пишат авторски статии от блогъри. Дано да съм помогнал на някого.

ввв.бгрипортър.ком

Успех!
 
Никой няма да има проблем с плащанията. Стига публикациите да отговарят на всички изисквания, всичко ще е наред.
Наистина парите не са много, но защо да не са в плюс на всеки, който обича да пише по проблеми.
 
Интересно предположение...

Много съжалявам, но зад проекта съвсем не стои Нова Визия, с цялото ми уважение към тях. В общите условия ясно е написано кой е собственик на сайта, идеята и всичко останало.
 
ами не знам откога е идеята , но не е нова аз имам такава идея отдавна и вече работи , но не се плаща на количество , а качество
 
Въпроса не е в това да се дават награди. Идеята, която е разработена е чудесна. Винаги сме уважавали хора, които са предприемачи и дават пари. Чудесна идея си реализирал.
По отношение на нашата идея, мога да кажа, че не се гледа количеството а качеството. Когато даваш и една стотинка за нещо, то трябва да си заслужава стотинката, нали? В този ред на мисли, искам да кажа, че ако за някой 1 или 2, 5 лева са нищо пари, то за много са нещо и ние се радваме, че можем да ги дадем на хора, които могат да пишат и имат нужда от това. Имаше една история, ще цитирам по памет, за това, че попитали американеца какво са за него 100 долара и той казал - за мен това са много пари, попитали и българина, а той отговорил - хмм 100 долара, нищо пари. Идеята е, че когато някой изкарва пари с труда си по честен начин, той знае цената на парите, а когато не за него парите са нищо.
Ако някой достигне лимита от 50 лева за месец - какво лошо има в това? Нима 10, 20 или 30 лева са нищо? Не мисля, че е така. Знам как се изкарват - с много труд. Лично аз съм против тези програми за печелене на пари - човечета вървят - печелиш, не вървят - лошо, не печелиш. Държат те в примка нон-стоп. За това е и нашата идея е - имаш да кажеш нещо интересно, можеш да пишеш смислено, имаш позиция за много от нещата от живота - чувствай се свободен да изкараш пари от това, че си седнал да го напишеш.
Ако мислите, че това е лошо - ок. Няма как да оборя хората, които мислят това. Само знам, че ние ще продължаваме по тази схема и занапред.
 
Благодаря за предложението. Работим по нова система. Идеята ни е отдавна и ще я реализираме поетапно. Ако трябва да внеса комичен елемент, то трябва да кажа, че по-доброто предстои.
 
bgreporter каза:
... Лично аз съм против тези програми за печелене на пари - човечета вървят - печелиш, не вървят - лошо, не печелиш. Държат те в примка нон-стоп. За това е и нашата идея е - имаш да кажеш нещо интересно, можеш да пишеш смислено, имаш позиция за много от нещата от живота - чувствай се свободен да изкараш пари от това, че си седнал да го напишеш.

Здравей, идеята е много добра, наистина не е нова, но пък всеки, който пише, че си е мислел да го направи същото защо не го е направил? Относно "Държат те в примка нон-стоп" при вас го има същото, ако например човек е достигнал до 45 лв, му се налага да драсне още някоя и друга статия за да си получи паричките нали ;)

Подкрепям ви начинанието и мисля, че е нужно да има колкото се може повече такива проекти в БГ. Бихте ли споделили на кой метод за изкарване на пари сте заложили? Виждам, че въртите Google. Само от там ли мислите да си докарвате приходи или има и друг замисъл?
 
nik0la каза:
Подкрепям ви начинанието и мисля, че е нужно да има колкото се може повече такива проекти в БГ. Бихте ли споделили на кой метод за изкарване на пари сте заложили? Виждам, че въртите Google. Само от там ли мислите да си докарвате приходи или има и друг замисъл?
Смятам, че имат и някакви спонсори. Плюс това продават отделно рекламни полета в сайта. Досега BGReporter ми изглеждат точни :)
 
Едно късо мнение

Екстра е че сте замислили нещоподобно :) Така всеки които иска да се упражнява да пише може и да изкара малко кеш :) И си мисля ч е форумът на СУ е едно подходящо място да потърсите такива хора :D и да не спамите.

А относно програмите тук всеки българин има равен шанс с всеки един потребител на мрежата да гони големите кинти :)
 
Едно е да имаш идея, друго е да я реализираш. Успех

п.с. от 1 до 5 лева на добавен материал - добре е
 
Вече се заплаща и за актуални снимки - авторски, разбира се, за актуално видео или аудио.
 

Горе