Пари от гледане на видео реклами

Buklau

New Member
Здравейте, искам да ви представя 2 сайта който плащат за гледане на кратки рекламни клипове.
Тъй като и двата сайта са само за америка, ще ви е необходим VPN клиент (не става през web proxy), аз ползвам HotSpot Shield който е безплатен и елементарен за ползване -ЛИНК: adf.ly/15sQf . Инсталирате клиента, пускате го, кликате на иконката в таскбара и Connect, изчаквате да се свърже, цъкате си рекламите в сайтовете и дискънектвате клиента... толкова за него, сега за сайтовете..

Първият е ЛИНК: adf.ly/15t0z , след като се регистрирате(посочвате че сте от USA) трябва да отговорите на дузина въпроси свързани с интересите(препоръчвам да отговорите така че едва ли не всичко да ви интересува :)) ви за да може сайта да определи какви реклами да ви пуска. Рекламите са 2-5 на ден като обикновено дават 70-250 точки в зависимост от това колко дълга е рекламата, на ден се правят 250-500 точки като 1000т = 1$, минималната сума за плащане е 8$ чрез Paypal, има и реферална система - 10% на реферал.

Вторият е ЛИНК: adf.ly/15tbG , след като се регистриране(за регистрацията ви трябва американски адрес който може да си измислите или да получите безплатно такъв от ЛИНК: adf.ly/15u1m ) си посочвате интересите(незнам дали има лимит) рекламите ви се показват от следващия ден, мисля че няма лимит на рекламите който може да изгледате за 1 ден(или е 120), всяка седмица се тегли джакпот от рода на 400$ като всяка изгледана реклама ви носи +1 участие за него, тук пари се правят основно от реферали, на сайта има достатъчно информация.
И давата сайта имат лимит от 600$ които можете да изкарате за една година.
 
От: Пари от гледане на видео реклами

Боже каква мъка ходи по света :(
 
От: Пари от гледане на видео реклами

Предполагам преди това си се занимавал с кеш фиеста и букс сайтовете?
правят 250-500 точки като 1000т = 1$, минималната сума за плащане е 8$ чрез Paypal, има и реферална система - 10% на реферал.
Страшни пари ;)
 
От: Пари от гледане на видео реклами

ако има реклами като ееее с маааслоооо добре, иначе тъпня
 
От: Пари от гледане на видео реклами

Хора мога да ви предложа един много як сайт за печелене на пари и награди!Админа е много свестен и честен човек!В този сайт трябва да имате покана,за да можете да се регистрирате!Ако искате покана пишете на скайп:azsumviki :)
 

Горе