Пари от клипове в Metacafe.com Чек

coolboy

New Member
Здравейте.Някой получил ли е чек от Metacafe за качени клипове направени от самият им автор, а не просто музикални клипове или тв рипове?
До кога metacafe ще плаща на хора, качващи личните си клипове и не звучи ли малко абсурдно да се хвърлят стотици хиляди долара просто ей така?
Къде е уловката на всичко това?
По мои просто сметки е твърде вероятно човек да спечели сума от сорта на 10 000 долара.
Нима всичко е толкова просто, възможно и реално?.....мен малко ме съмнява.
 
Аз пробвах качих два клипа единия беше уник другия не.
Веднага този който не беше уник го изкараха от така наречените "продуцентски награди", а този който е уник се води кандидат за награда минах 1000 посещения за сега нищо няма. Ако пробваш да качиш нещо което не е твое според мен ще те надушат веднага. Тези които правят доста пари - топ продуцентите единия показваше как се правят фокуси и ги правеше доста професионално и уникално :).
 
аз ти казвам че си ги избиват те показват адсенс вътре в клипчетата и са си го сметнали така че да са напред въпроса е че ако изпратиш 20 000 униклани към сайт с реклама на афилиеит програма ще изкараш много повече от $ 100
 
Здравейте момчета,

Знам че темата е стара но сега се зачетох и ми стана интересно дали някой е направил нещо :)

$5 еcpm си е доста добра цена... Но все пак има толкова много начини за изкарване на парички от клипчета.. Сега експериментирам с една техника и ще споделям резултати в бъдеще.. Но ако може някой който е оспял да си вземе парички от тази програма да сподели и да каже дали тази програма още е активна, понеже не мога да видя от каде мога да се запиша.. нооб :d
 

Горе