Пари чрез Wordpress , как ?

Niki Penkov

New Member
Здравейте, искам да ви попитам как мога да започна да изкарвам пари чрез Wordpress. Тъй като съм студент 1-ви курс, мислех да направя сайт в който следващият първи курс могат да вземат материалите от лекции, какво се е паднало на контролни и изпити и т.н, но не знам как точно как става целия номер с печеленето на пари от това, знам че единият вариант е от трафика на сайта, другият е от това да продавам материала, който имам, но ми е нужно малко разяснение точно какво се прави за да "вкарам" тези опции в бъдешият сайт.
 
От: Пари чрез Wordpress , как ?

Колко хора ще са тези от следващия курс ? Малко. Няма смисъл според мен.
 
От: Пари чрез Wordpress , как ?

Когато имаш стабилен трафик, парите сами ще дойдат.
Може да пуснеш реклами на adsence, афилийет на нещо, а защо не и каталог на хора, които дават уроци, предлагат разработени теми и т.н. Разбира се ще публикуваш офертите на тези хора срещу някакво минимално заплащане.
Идеята ти е хубава. Не се отказвай!
Само си вземи собствен домейн.
 
От: Пари чрез Wordpress , как ?

Така като гледам, знанията ти са нулеви. Едва ли ще спечелиш нещо от първия ти сайт. Първите няколко сайта на всеки сайтаджия са просто учебни за придобиване на опит.
 
От: Пари чрез Wordpress , как ?

Просто искам да ми покажете откъде мога да видя информация за това как мога да вмъкна плащане чрез смс или да предложите по-удобен за клиента начин, и ако имате други предложения или просто линкове/книги с информация полезна за направата на тоя сайт моля споделете.
 

Горе