Партньори за съвместен торент тракер

От: Партньори за съвместен торент тракер

МАЛЕ МАЛЕ, какво е станало с този форум е ??? Човека вкарва оферта и е решил да прави бизнес план и ви скача директно с оферта а вие ко ? ахаххаха пак почнахте да "разсъждавате"... адвокати космонавти , мале ,мале, и какво всички тракери в бгтоп са с адвокати ахаххахах, и в Канада няма особени проблеми да си хостваш .

така .

А иначе за офертата : Човек 55$, са далеч от реалните разходи, поне 450$, които са си дори малко и ако се съберат хора няма проблем.
УСПЕХ !
 
От: Партньори за съвместен торент тракер

Не знам кой ползва за сваляне замунда и арена ...... Има други места където файловете които ви трябват се ъплоадват поне 4 дена преди да се качат в замунда/арена (в повечето случаи) и от замунда/арена по някое време ги свалят от там и ъплоадват ...
 
От: Партньори за съвместен торент тракер

Благодаря на всички писали по-темата (и на тези които купуват кирки). Екипа и тракера вече са на лице и от тази седмица сме онлайн. Колкото до адвокатите, не мисля че ще ни бъдат нужни. Тракера не е насочен към българската аудитория (нали си имат замунда и арена да си свалят от тaм :d) , не подлежи на бг законите, както и неговите създатели ;)

Поздрави
 

Горе