Партньорска програма от InfoCatalog.net

vlad0

Member
От InfoCatalog . net предлагаме партньорска програма за риселъри. Само че няма банери/линкове :) Вие сами можете да решите по какъв начин да предлагате услугите. Ако някой го интересува може да прати имейл на info[at]infocatalog.net за повече инфо
 
От: Партньорска програма от InfoCatalog.net

MLM зарибявка?

vlad0,

Освен това е малко некоректно да караш хората, които искат повече информация да се свържат с вас на предоставен e-mail. Ако някой иска повече информация и искаш да му привлечеш вниманието, посещавай форума и проверявай за нови мнения в темата. Така хората ви (инфокаталог) чувстват близки. Давайки e-mail-а за повече инфо и не-предлагайки на хората да пишат тук ако са заинтересувани, това отблъсква и поставя една доста кофти дистанция...

Това беше моето мнение. А ако случайно наистина посещаваш форума и проверяваш темата - обясни какво точно предлагате. Не ни карай ние да губим от времето си, за да разберем кои сте вие... Времето на всички тук е пари.

Поздрави,
Wisher
 
От: Партньорска програма от InfoCatalog.net

Здравейте, не е зарибявка, просто ми се стори некоректно спрямо форума да изсипя всичко тук. Подготвяме описанието, което ще бъде публикувано в сайта и ако желаете ще пусна линк тук.
Извинявам се за начина по който поставих въпроса, но реших да спестя paste-a на текста във форума, но явно съм избрал грешния подход :)
Иначе от доста време разглеждам форума, поздравления за добрата работа :)
 
От: Партньорска програма от InfoCatalog.net

Добра идея е това - ще пейстнеш линка, а не самия текст. Така ще си спестиш duplicate content :)
 

Горе