Търся: Печат на тесте карти

vlad0

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Здравейте,

Не съм сигурен дали съм в правилната тема на форума (моля админа да я премести, ако се налага).

В процес сме на създаване на игра с карти и в тази връзка търся някой, който има възможност да отпечата тестово една колода карти + картонена кутия за съхранението им. Картите ще са с пълноцветни изображения от двете им страни + текст.

Пример за печат от едната страна, от другата страна ще е основно текст в рамка върху някакъв фон:
67D9C027-17FB-4932-B96F-84DED05A5979.jpeg

Кутийката също ще е с пълноцветен печат.

Картите ще са 50 броя.

Вероятно сега преди празниците трудно ще се намери някой свободен за подобна дейност, но самото напечатване не ми е спешно. Достатъчно е да можем да обсъдим вариантите за печат и цена за изработка на мострата, както и цена за повече количества.

Поздрави!
 
За да се изпълни подобна поръчка тиражът трябва да е поне няколко хиляди
Освен това 'преди празниците' звучи направо невероятно. Подобна поръчка включва - офсетов печат, лакиране/ламиниране, каширане, щанцоване (ако печатницата няма готова щанца за карти + кутията трябва и тя да се поръча и изработи), често ръчна работа като сгъване, накрая събиране и издаване... Мисля, че няма да намериш за по-рано от януари.
Имам познат с подобна печатница и съм запознат както се казва от първа ръка.
Отделно файлът за печат трябва да е професионално направен, а не нещоси от интернет.
 
Благодаря за полезната информация! Наистина не съм уточнил, че търся някой с готова щанца за карти + кутия (наистина за мостра няма как да стане по друг начин).
Наясно съм, че евентуално тази мостра по рано от януари-февруари няма как да стане, така или иначе и ние нямаме готов вариант за печат все още.
Ако се появи някой, който разполага с необходимото оборудване и материали, ще обсъждаме допълнително срокове, качество на изображенията, мин. брой тираж, цени и т.н.

Поздрави!
 
По този начим 'мостра' не може да се направи. Пуска се пробен/малък тираж и се прежалва определена сума. В бъдеще за следващ тираж се правят необходимите корекции.
Макет може да се направи само манифактурно - печат на някакъв принтер за няколко бройки, после на ръка се лепи, реже...
Принтер, който да направи разпечатка като офсет машина няма, само приблизителна представа. На много места ще ти кажат 'нашата машина е дигитална и печата като офсет' но не е така. Дори и по-добре да печата, на теб целта ти е да видиш как ще излезе след печат, а не единична бройка. Също така от офсет печат до офсет разлика от небето до земята. Има голяма разлика и в цената на хартията/картоните - рециклирани или целулозни и т.н.
Можеш да ми пишеш на лично, ще ти дам координати, но са в Пловдив.
 

Горе