Печели от ТоТо !!!

Зададох ти конкретен въпрос - колко от тези печалби са твои?
Преиначаваш изказванията ми. Всичките пари да имаш на света, ако си парализиран например, ще бъдеш ли щастлив? Най-ценните неща в живота не се купуват с пари. Точно по изказванията ти мога да съдя и какъв си - на не повече от 20 години. Още "пикаеш на шумка да ти тропка", а си дошъл тука да ни учиш как да станем и ние богати, и проспериращи като теб...
Излез от филма ако обичаш ;)
 
След излагациите ти в WordPress Bulgaria групата просто не знам какви може да са тези 3 милиона други качества, но със сигурност нямат общо с техническа грамотност и бизнес умения. Добре, че спря да постваш там или просто съм те блокирал и не ти ги виждам вече.
Ще ти напомня за какво бях премахнат от онази група.
Когато запитах за някви дребни неща - ветераните в ит специалностите, не пожелахте да помагате, защото преди това помагахте на хора, които са навътре в нещата и които си направиха ит проектите, за сметка на вас, които не спечелихте нищо от цялата работа. И аз ви казах,че не помагате на тези които са зле в ит нещата, а на тези които са ви конкуренция и че те печелеха от вашата помощ, а вие оставахте с пръст в уста. Истината ви заболя и скочихте като нацупени магарета и ме махнахте :D но не искам повече да ми пишеш за проблемите ви щото ми спамиш темата
 
Излез от филма ако обичаш ;)

Веднага след като ти излезеш от тоя форум или спреш със спама си. Никой няма да ти се върже, специалисте. А аз още си чакам отговора на въпроса: "колко"?
Колко от тея печалби са твои, смешен?!
 
Ам всичките :eek::p
 
Не мисля, че някой се хваща, но ако все пак ако има, недейте. В сферата на залозите съм и работя с чуждестранен екип, който анализира коефициентите на изплащане, вариативност и други променливи и показатели свързани със слотове, тото, лотария, рулетки и тем подобни. Просто няма как това, което казва другаря да е вярно. Нека кажем, че е вярно обаче, защо дава съвети в този форум? По коментарите му съдя, че не е от добродушие. Все пак, аз знам случай за една жена от Тексас, която печели 4 или 5 пъти от лотарията с търкане на билетчета, но не е от изчисления, а по-скоро намира пробив в системата на букмейкъра. Също така знам, че тази жена не е писала по форумите ;)
 

Горе