Пикът на Vibe Coding-a

coolice

Owner
Ами това е пикът който аз съм виждал :)

30 AI абонамента:
  • 17 @ChatGPT Pro 20X
  • 7 @DevinAI Max
  • 5 @claudeai Max
  • 1 @cursor_ai Ultra (чрез @bot)
39 терминала в @ zeddotdev
  • 28 Devin със SWE-2 (безплатно + неограничено в Max плана)
  • 11 Claude Code с Opus 5.5
  • (много субагенти във всеки)

Хахах да го питате за код да отговаря

По скоро за нещо локал само да ми дойде новата машинка че страдам от хроничен недостиг на рам в момента

Хахах да го питате за код да отговаря

По скоро за нещо локал само да ми дойде новата машинка че страдам от хроничен недостиг на рам в момента
идеята е много добра и ще е единствения форум в BGPeering -a със собствен изкуствен интелект :-)

Както казам мен отбора ми е друг

HTM-IdiaUAEjyAR.webp

След като преди няколко дние Хермес агента ми с локален моде почисти другия форум https://searchengines.bg че го бяхме позарязали се замислих да вкарам един автономен агент тук :)

Само че отделен от моя - чакам в момента новата си машинка - края на другата седмица

След като преди няколко дние Хермес агента ми с локален моде почисти другия форум https://searchengines.bg че го бяхме позарязали се замислих да вкарам един автономен агент тук :)

Само че отделен от моя - чакам в момента новата си машинка - края на другата седмица
как и какво е почистил агента там?

Държим форумите си с платени лицензи и ъпдейтнати - Бяха пробили капчата на клаудфлеър и го бяха наспамили за...

прост промт темите от последните няколко месеца който не са на кирлица - това ни е жокер че сме българи :) После агента сам се сети че остават теми с кирилица в който нещата са спам :) потвъдих му да И след това всички който са пускали тези теми изядоха банана 260 акаунта

оставили сме и 4 бота който са културни да ги следим какво правят :) бяха 5 ама единия пусна 9 поста с линкове докато чистихме и го отнесе

Qwen 3.8 Flash Next - работеш локално 1 спарк ngram на nvme - nvfp4 префил около 2000 токена на секунда :) идеално да прочете каквото му трябва - нищо не е напускало инфраструктурата на фирмата и шервано с калуд AIта

Държим форумите си с платени лицензи и ъпдейтнати - Бяха пробили капчата на клаудфлеър и го бяха наспамили за...

прост промт темите от последните няколко месеца който не са на кирлица :) После агента сам се сети че остават теми с кирилица в който нещата са спам :) потвъдих му да И след това всички който са пускали тези теми изядоха банана 260 акаунта

оставили сме и 4 бота който са културни да ги следим какво правят :) бяха 5 ама единия пусна 9 поста с линкове и го отнесе
това с почистването е правилно , то и тук трябва да се случи същото , о ако направиш раздел "Попитай ИИ" ще стане хит защото не опира само до код да ти генерира, а да отговаря на елементарни и сложни въпроси в теми компетентно все едно юзер отговаря, така ще се вдигне форума адски много.

Горе