Пир по време на чума 1996 година.

YoungSupreme

Well-Known Member
Архивни кадри от парти на Мултигруп 1996г. Присъстват Илия Павлов, Желю Желев, Ахмед Доган и други. Вежди Рашидов получава титлата главен мултак.

http://www.facebook.com/photo.php?v=479655938725406
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Както викаше ромката пред входа (но изчезна накъде) и те ще се свърщат.... :)

Като гледам същите са си и сега. Няма разлика...само където стремглаво са се запътили към вечността. Грубо, ама към такива хора нямам симпатия, защото нищо човечно не виждам в тях.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Не виждам нищо скандално и потресаващо. Събрали се разни хора и се хранят. Май са се събрали да празнуват нова година (в началото се поздравяват като за нова година). Ядат свинско и риба. Явно вечерята се спонсорира от Мултигруп. Може да е било голяма криза, обаче чак едно ядене на нормална храна да се счита за нещо нередно... Без значение кой спонсорира храненето.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Хепи ако перифразирам един стар лаф не е проблем че са яли, проблема е че са ги фанали.

Като знам че Веждито ни е министър на културата се сещам за още един стар виц дето някой беше искал да става министър на океаните и бай Тошо му казал че няма как да стане тая работа щото ние немаме океани - А той го питал тогава що имаме министър на културата.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Събрали се и хапват на трапезата на най-голямата сенчестата корпорация: президента на републиката, хора от парламента като Доган, мерна ми се Румен Овчараров, и младия гологлав Слави Трифонов. Лошо няма, като са били гладни да хапват. Единственото лошо е че тези хора са на управляващите позиции и днес. Извода е, че нищо не се променя в България. Едни си хапват стабилно за заслуги към някоя сенчеста корпорация, други хапваме дебелия!
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Мда, има много послание в това клипче. Всичките мошеници на едно място, някои живи, други не толкова, трети издигнали се. Не знам, но на мен ми прави впечатления много неща, ще изброя основните:

* Същите грозни мутри пак си ги гледаме. Да не кажа, че и резултати са същите. Или казано на друг езин, не може със старите к*рви да правим нов бардак.

* По-големи прозорци не успяха да сложат, за да ги гледа народа как се прасят. Това е липса на всякакъв етикет. Тотална деградация.

* Некъв съмнителен бизнесмен спонсорира гала вечеря. Е това направо не знам къде да го класирам.

* Обикновено празнуваш и го правиш на всеслупание когато си си сръшил работата и имаш добри резултати за теб и за народа. А тук некви инфлации по 300%. Добре, че мигрираме от комунизъм към псевдо демокрация, че да е влезнал някой с машин гън да им направи шоуто.

* Липса на всякакви човешки навици - всеки яде като за последно там, един не се отлепи от телефона си. Абе поне като те снимат гледай да изглеждаш представително, а не все едно са те пуснали от гората в залата.

* Всичките имат такова чувство за хумор там, че Къцито може само да седи и да се радва. Ама то плосък мозък какво да роди. Самата идея, че не се справят в професионален план е достатъчно да ни стане ясно, че няма какво да очакваме в личен и по-конкретно в комуникацията. Познавам един депутат, няма такова дърво. Тия също - пънове, недоклатени.

Има и други, но това ми прави най-кофти впечатление. Не стават и това е.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Не е много редно шефа на съмнителна корпорация да храни Президента и разни други популярни лица от властта, но не е чак толкова потресаващо. Потресаващо би било ако се види как им се раздават пликове или куфарчета (заради инфлацията парите заемат по-голям обем) с пари.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Не е редно, но се случва. Не е редно и да се случват и други неща - наркобосове на свобода, корупция на полицията и какво ли не. Но то си е така и така ще си бъде.

Пликовете и куфарите не са заснети, но са се раздали, ако случайно имаш някакви съмнения. :) Даже по едно време и чували са се влачили. Изродията има история, сега просто продължава с други темпове.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Същите ни управляват и сега. Сменили двама трима и айде пак на чело.
И винаги ще си е така щото на народа си трае.
Умишлено се работи и в полза на затъпяването на народа защото както каза един човек от форума:
"Народа е сила, а глупавия народ е работна сила".
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Това е от рождения ден на Вежди Рашидов. На самото парти има представление с програма и един водещ от тв, който и до днес е същия.
 
От: Пир по време на чума 1996 година.

Това е от рождения ден на Вежди Рашидов. На самото парти има представление с програма и един водещ от тв, който и до днес е същия.
Вероятно финансиран от Гьорето Първанов с хонорара от 400 000 лв за статуетка на бик, демонстрирана на президентското бюро на президента Гьоре. И заплатена с парите на данъкоплатците.
Която статуетка, след получаване на публичност, бе махната от бюрото. Но нямам информация хонорара да е бил махнат, или поне редуциран до по-нормална стойност.
Та, творбите на Вежди-то придобиват цени на класици, починали преди поне 50 години, приживе. Майстор и талант, хвала му!
 

Горе