Предлагам: Писане и пренаписване на статии

hrisiwrite

Member
Рейтинг - 71.4%
5   2   0
Здравейте, предлагам услугите си на писател... отново. Пиша и пренаписвам статии от дълго време, работила съм за няколко сайта, а сега съм по-свободна и реших да пусна нова тема. Накратко - за онези, които решат да се възползват от услугите ми:
- пиша на почти всякаква тематика, без медицина, спорт, политика и по-сухите и скучните такива
- обикновено определям цената на една статия така: 100 думи - 1лв и т.н., но за пакет или по-голямо количество винаги има отстъпка ( цената за пренаписване е на половина)
- ако някой поиска мога да изпратя мои примерни неща, но предлагам и следния вариант - примерна статия, която не се заплаща и която ще определи дали ще започнем да работим заедно
- пиша само на български език
- статиите ми са с над 90% уникалност
- плащане - по банков път или Еконт.
И така, ако някой прояви интерес, моля да ми пише на лично, ще се опитам да дам бърз, точен и ясен отговор. Благодаря за вниманието!
 
Последно редактирано:
"- пиша на почти всякаква тематика, без медицина, спорт, политика и по-сухите и скучните такива"?! И как реши,че медицината,спорта и политиката са сухи и скучни? Добрият копирайтър може да напише увлекателна статия и на "скучните" тематики, стига да направи обстойно проучване по конкретната тема и да използва креативността си. Освен това от всяка една тематика можеш да научиш много и да се усъвършенстваш. Всеки има собствен подход на работа и право на избор, но ограничението особено в този бранш е лоша идея. Не се заяждам...просто изразявам мнение. Успех!
 
Абсолютно съм съгласна, писала съм и по такива теми и заради това правя тези изводи за себе си. Просто лично за мен те не са нещо, което може да провокира мисълта ми, а оттам и добре написаният текст. Благодаря!
 
Пусни няколко линка към твои статии. Как да разбере купувача, дали ставаш, ако няма база за сравнение.
 
Здравейте! Имам малко свободно време и мога да поема краткосрочни проекти, така че ако се нуждаете от няколко статии, съм насреща! :)
 

Горе