Търся: Писане на коментари в Reddit

frukt0

Active Member
Рейтинг - 88.2%
15   2   0
Здравейте,

Търся човек с опит в Reddit за писане и публикуване на коментари, включително с добавяне на линкове при нужда.

Интересува ме човек, който познава добре платформата и има опит с подобни платформи.

Докато глупавият обижда, умният замълчава, господине. Нищо лично и свързано с Вашата персона.
ти е добре да вземеш да се разкараш от хубавия ни форум, че почваш да дразниш , а това няма да ти се отрази добре на психиката

Здравейте.
Познавам платформата отлично
Умея да интегрирам линкове по естествен начин, който да избягва филтрите за спам.И имам английски език,запозната съм с правилата на платформата.
Ако все още е валидна обявата бих искала да обсъдим вашите цели и спектър от теми.
Може да ми пишете на имейл: [email protected]
или на лично в сайта

Разработвам няколко бота на тази тема. Някои от събовете там са изцяло автоматизирани и почти няма хора.

Ако ми обясните какво точно искате може да измислим нещо. Хем ще ми даде стимул. 😁

Здравей, мен ме интересува за към моите SEO услуги за Link Building за сайтовете които правя, да получа Баклинк от редит който да придва Domain Authority.
Ти с каква идея бръмчиш с тези ботове?

Защо пишеш на лично? :)

Линковете от Редит са nofollow. Не знам за какви беклинкове се бориш?

Защо пишеш на лично? :)

Линковете от Редит са nofollow. Не знам за какви беклинкове се бориш?
Е на това му се вика обявяване.
Нямам конкретен отговор, предполагам защото е лично :D
Виждал съм на някои сайтове да имат линк от редит от backlink checker. Ако наистина са nofollow и няма начин да се вземе dofollow съм в грешка

Е на това му се вика обявяване.
Нямам конкретен отговор, предполагам защото е лично :D
Виждал съм на някои сайтове да имат линк от редит от backlink checker. Ако наистина са nofollow и няма начин да се вземе dofollow съм в грешка

Има спекулация, че някои стават на dofollow след определен брой upvotes. Аз не съм виждал такива. Не съм и скрейпвал да проверя в голям мащаб де.

Може би линк от профилната страница ще е dofollow? Мързи ме да проверя. В много платформи това важи.

Reddit като цяло почти няма SEO стойност. Използвай го за да добиеш публичност и експозиция.

Горе