Писане на помощни статии

nsevimov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, казвам се Нурал Севимов служител на „Си Ес Енд Си“ ООД. Създавам тази тема тук с цел да намеря някой който има желание за развитие! За един от нашите проекти се нуждаем от човек който умее да пише помощни статии. Какво ще рече "Помощни статии" това е например статия която ще научи даден потребител как да работи с дадена функция от сайта която ще бъде сложена в помощния център на BooksFriend.

Какво трябва да притежавате за да станете член в екипа на BooksFriend

- Желание и хъс за развитие
- Умения в писането на поучителни статии

Притеснява Ви че Вие можете да допуснете правописна, пунктуационна или граматическа грешка? Всяка написана статия от Вас първо ще бъде изпращана на наш служител за редакция и корекция след което ще Ви бъде отново върната и готова за качване.

Как можете да се кандидатирате? Като изпратите на имейл [email protected] следната информация:

- Име, фамилия
- Настоящ град в който живеете
- Линк към профила Ви в BooksFriend
- Статия изготвена от Вас за BooksFriend (Например как да се смени профилна снимка, как да се промени паролата и прочее)
- CV по желание

Допълнителна информация за парично възнаграждение ще получат тези който бъдат приети.
 
От: Писане на помощни статии

Нурал, ако приемеш една препоръка - някакъв ориентир за възнаграждението ще привлече и качествени автори. В противен случай съществува вероятност да разглеждате кандидатури само на случайни гастарбайтери без перспектива за дългосрочни отношения.

Обявата ви е много читаво написана.
 
От: Писане на помощни статии

Не знам дали е валидна, но според мен е загуба на време. Регистрирах се в сайта, написах статия, но така и никой не ми отговори, нито тук написаха нещо, нито имейл ми пратиха. Явно идеята е да има повече регистрации в сайта, а не е сигурно дали ще наемат въобще някого.
 
Фактът, че не са дошли дауспорят говори сам за себе си. Ще си спистя писането на имейли значи.
Мерси за коментарите ви! А като нищо може и да си правят някаква листа и за това да събират инфо.

И колегата Кретен е много прав - аз рядко взимам насериозно обяви без споменато заплащане.
 
От: Писане на помощни статии

Мда има нещо, което не е както трябва... И на мен ми се стори съмнително това изискване за регистрация в BooksFriend... Благодаря за коментара, явно и аз ще си спестя писането на имейли.
 
От: Писане на помощни статии

Здравейте, на имейлите не Ви е отговорено тъй като в момента сме наели човек който е в 30 дневен тестов срок. Естествено всяка статия му се заплаща преди да се започне работа. Извиняваме се за това че не сте получили отговор но няма как да ви изсипваме по 30 съобщения като ви държим в течение какво се случва т.е не е коректно.

FAQ
1. Защо изискваме регистрация? - когато наемем даден служител му се предоставя достъп до панела на помощния център но в случая няма как да Ви предоставим достъп като не присъства регистрация.

2. Защо не сме се отзовали тук и на имейл - аз съм служител с длъжност „Уеб програмист“ не „Маркетинг“ или „Изпълнителен директор“. Това не ми влиза в задълженията! Лицето което трябва да се отзове на имейлите е Светослав Василев но поради препълнения график за срещи с директори и собственици на компании не успява да се свърже с всеки един от Вас по отделно.

3. Защо аз публикувам темата а не „Светослав Василев“ или „Ивелин Димитров“ - защото разполагам с повече свободно време от тях и в случая познавам добре тази среда и за това ми възложиха на мен да публикувам обяви.

4. Има ли заплащане ако е "Да" какво е то? - Да, има заплащане през първият месец в който дадено наето лице е в тестов период от 30 дневен срок му се заплаща на статия. След като премине успешно този 30 дневен срок ако лицето е изпълнило работата успешно се подписва договор с него и се договаря допълнително преди да се подпише договор както и в договора са вписани всички задължения съобразени с законодателството на Република България.

Това което ние сме направили не ни оправдава! Но за съжаление когато персонала е малък а работата много няма как да се справим с всичко.
 

Горе