Писане на по-специална статия

petrov321

Well-Known Member
Рейтинг - 99.3%
143   1   0
Здравейте,
трябва ми да се напише една статия към собственик на сайт чрез която да се убеди (с факти и твърдения разбира се) защо трябва да се направи оптимизация неговият сайт и реклама.
Трябва ми човек който наистина е писал подобни, а не обиковен копирайтър (ако може така да се изразя ?).

От: Писане на по-специална статия

Ами трябва ли ти човек, който се занимава с психология и има възможност да го убеди на подсъзнателно ниво? Принципно не пиша статии, но това ме заинтригува.

БГ, забравих да кажа ...

И цена е добре да споменеш. От толкова лева. Това може и на лични, но има доста хора, които нямат регистрация тук, или заради малкото инфо не биха ти писали. И например как си представяш точно текста. Класическо сейл копи ли, нещо като при директния майл маркетинг. Защото за едно добро сейлс копи трбява доста проучване, писане, пренаписване и редектиране. Може и линк да пуснеш към нещо, което ти допада и искаш така да изглежда.

п.п. Не го приемай като заяждане, просто за такъв тип текст се плаща повече и трябва доста повече инфо.

Ако имаш в предвид подбор на ключови думи за тайтъл и наситеност в текста, H1 Заглавие и подбор на ключови думи, добавяне на статията в директории виж:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=24423

Ами трябва ли ти човек, който се занимава с психология и има възможност да го убеди на подсъзнателно ниво? Принципно не пиша статии, но това ме заинтригува.

Трябва човека да е с опит.. а това дали има има интереси към психологията незнам дали е решаващо.

п.п. не искам да звучи като рекламите на телешоп, едно и също нещо да ти го повтарят 100 пъти.
Трябва още от началото да се заитригува собственика на сайта и така до края, а не да прочете две изречения и да прати писмото в коша.

И цена е добре да споменеш. От толкова лева. Това може и на лични, но има доста хора, които нямат регистрация тук, или заради малкото инфо не биха ти писали. И например как си представяш точно текста. Класическо сейл копи ли, нещо като при директния майл маркетинг. Защото за едно добро сейлс копи трбява доста проучване, писане, пренаписване и редектиране. Може и линк да пуснеш към нещо, което ти допада и искаш така да изглежда.

Цена бих посочил ако знам поне г/д как вървят.. за първи път ще ми трябва такова нещо и дори незнам какво точно трябва да съдържа и как да е написано.
Това ще се изпрати само на един човек (т.е. няма да е темплейт който да изпращам на всеки)
за целта аз ще кажа кой е сайта и какво трябва да се направи по него
Всъщност аз не искам само да се изброй какво ще се прави а и защо.
Нещо по-дългичко - например около 800-1000 думи.

До сега не съм виждал подобно нещо, но ако намеря някъде ще пусна линк.

п.п. Не го приемай като заяждане, просто за такъв тип текст се плаща повече и трябва доста повече инфо.
Не го приемам като заяждане! Даже напротив. Мерси!

Ако имаш в предвид подбор на ключови думи за тайтъл и наситеност в текста, H1 Заглавие и подбор на ключови думи, добавяне на статията в директории виж:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=24423

Чел съм тази тема но наистинамисля, че аз няма да мога да напиша толкова дълго и качествено.

От последното ти мнение разбирам, че ти трябва точно класическо сейлс копи. В смисъл ала "Кликбанк", но текстовите, а не новите видео сейл копита. Когато възложиш на някого тази задача, той трябва да ти предостави текст, който да садържа:
  • Грабващо заглавие, което да накара клиента ти да го прочете;
  • Под заглавие, допълнение към горната точка;
  • История/и за това, което ще предложиш;
  • Ползи от услугата;
  • Бъдещи предимства;
  • Уникално предложение за продажба;
  • Препоръки от други клиенти;
  • Т.нар. "кукички"- дори да сканира само текста, този вид заглавия да му задържат вниманието;
  • Послепис;
  • Плащане.
Като цяло едно сейлс копи се състои от около 16 части, въпреки, че някои от амеррикансите копирайтъри твърдят за 21, а други за 12.
Ако говорим за голяма сума, нека бъде написано, ръчно на хартия, пратено по пощата. Само този факт ще го накара да се чувства специален.
И все пак, ако ти е интересно и ти се занимава потърси из форумите/ тракерите за "swipe files" or sales letters from Gary Halbert, John Carlton, Dan Kennedy.

Няма начин да не намериш какво да копираш от тях. Най-добрите в бранша са. :)

Горе