Писане на статии на български език

MartoTar

New Member
Здравейте, вече повече от 5 години активно се занимавам с писане на статии на разнообразна тематика. Писал съм на свободна практика за различен тип сайтове и изготвям стегнати, увлекателни, подредени и стимулиращи текстове на български език. С тях ще изпъкнете с характер както пред читателите, така и пред търсещите машини.

Статиите, които пиша са уникални, оптимизирани, лесни за четене, подредени и фокусирани.

Любимите ми теми са икономика, бизнес, актуални събития, спорт, Интернет маркетинг и копирайтинг, рецепти, дестинации... Дълго писах и статии, тип практични съвети за дома, здравето, храненето, спорта, ремонтите... за един информативен сайт.

Проверявам всяка статия на Advego Plagiatus и се стремя винаги да постигам поне 90 % уникалност.


Ето и цените, на които работя:

  • Статия от 200-300 думи - 5 лева.
  • Статия от 300-400 - 7 лева
  • Статия от над 400 думи - 10 лева


Срокът за изготвяне на един текст зависи от много фактори, сред които най-значими са сложността на темата и ангажираността ми към момента. Затова всеки път, срокът подлежи на договаряне. По принцип, ако темата не е твърде специфична, мога да изготвя един текст в рамките на час.

Ефикасността ми зависи много от заданието. Колкото по-конкретно и подробно е то, толкова по-ефикасен ще бъда. Това означава, че в заданието за написване на статия ще ми трябват най-малко:

  • Ключовите думи и изрази
  • Изискванията за насоката на статията – продуктово описание, изнасяне на любопитна информация по темата, съвети, убеждаване в дадена теза и други подобни
  • Аудитория
  • Предназначение – най-добре да ми предоставите линк към сайта, на който ще бъде публикувана статията

Към писането подхождам творчески и прагматично едновременно. При създаването на всеки текст, преследвам конкретна цел и използвам конкретни тактики и критерии за оценка, които се старая да смеся с оригинални хрумвания .

Ако смятате, че един прагматичен и опитен копирайтър ще Ви свърши най-добра работа, свържете се с мен.
 

Горе