Търся: Писане на SEO статии

PavelAndreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
31   0   0
Привет, колеги.

Във връзка с развитието на мой проект, дойде момента да се подготвят статии, които да описват проекта и услугата, която предлага по подходящ начин.
В този ред на мисли търся копирайтер, който да създаде това съдържание по опорни точки зададени от мен. Тоест аз ще ви опиша надълго и широко с мои думи какво представлява проекти, какъв проблем решава, системи и тн, а вие на база на това ще подготвите подходя брой seo оптимизирани статии. Също, ще предоставя и основните ключови думи по които хората ме намират от сърч конзолата. Очаквам, ако копирайтера има нужда от още информация, за да задълбаем максимално да я изиска от мен. Тоест търся човек, който да вникне в материята. Не търся най-ниска цена, а търся добре подготвен контент, който ще ми служи напред във времето. Пращате ми ги в word оптимизирани със снимки, сео описание и заглавие, а аз ще си ги кача в сайта.
Пращайте ми портфолио на проекти по които сте работили и цена за 1000 думи.
Задачата може да се започне веднага.
 
Плащането задължително по фактура или ако сте физическо лице на граждански договор. Аз покривам данъците над чистата сума за взимане.
 
Имам интерес към проекта. Изпратих оферта на ЛС.
 
Привет колега,

Изпратих ти лично съобщение с оферта и портфолио.

Успешна Нова Година!
 
Ако намериш подходящ изпълненител сподели го моля те.
Пет пъти вече удрям греда.
Еха, цели пет пъти. За три се сещам веднага. Драсни ЛС да видим дали шестият ще е точен.
 
Ако намериш подходящ изпълненител сподели го моля те.
Пет пъти вече удрям греда.
Спрях се на колега от форума, ще дам фийдбек, ако ми допадне. Потребителя над теб @Stacy_sto също изпрати добро портофлио, може да го изговорите.
 

Горе