Писмо от Гугъл

momcheto

Well-Known Member
Каква ли е уловката?:)





Здравейте,
Като потребител на Google Анализи, ние знаем, че за Вас е важно качеството на трафика, който достига до уебсайта Ви и затова искаме да Ви представим Google AdWords. AdWords е програма, която работи като поставя насочени реклами до резултатите от търсене в Google.
За да Ви помогнем да започнете с AdWords ние Ви изпращаме безплатен ваучер на стойност 55лв. за реклама в AdWords. Вие не поемате никакъв риск или ангажимент, просто започнете да рекламирате още днес и да привличате повече трафик към Вашия уебсайт.
Развийте Вашият бизнес с Google Анализи и AdWords:


  • Лесен за използване: Започнете да рекламирате за минути с помощта на нашите онлайн инструменти
  • Качествен трафик: Вашите реклами се показват до подходящи резултати от търсене и в сайтове от рекламната мрежа на Google, което означава, че потребители който търсят Вашите продукти или услуги, ще видят рекламата Ви.
  • Вие плащате само ако рекламите Ви дадат резултат: Вие плащате само когато потребител кликне на рекламата Ви. Ако рекламата Ви се покаже, но никой не кликне на нея Вие не плащате нищо.
  • Пълна прозрачност: Google Анализи е напълно интегриран с AdWords и Вие имате пълна прозрачност за ефективността и възвращаемостта, която може да проверите за всяка от ключовите думи.
Вашият личен промоционален ваучер е: -----
Как да използвате Вашият ваучер за безплатна реклама в AdWords на стойност 55 лв.


  • Отидете на http://adwords.google.com
  • Регистрирайте се за AdWords
  • След като приключи процедурата по регистрация, ще получите потвърждение по имейл. Следвайте инструкциите и въведете номера на промоционалния ваучер в страницата с Предпочитания за плащане в AdWords профила. Вашите реклами ще стартират почти веднага.
Добре дошли в Google AdWords!
Екипът на Google Анализи
*Промоционалният код може да се използва само за профили, които не са по-стари от 14 дена. Ваучерът може да се използва за AdWords реклама. Само един промоционален код на рекламодател. Рекламодателите трябва да са от България. Трябва да заплатите еднократна активационна такса от 10лв., за да активирате новия си AdWords профил. Ако не искате да бъдат начислени допълнителни разходи извън размера на ваучера от 55 лв, може да спрете профила си по всяко време. За пълните правила и условия моля посетете www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html
Имейл предпочитания: Ние Ви изпращаме този имейл, тъй като Вашия профил индикира желанието Ви да получавате специални оферти за други Google продукти. Ако не желаете да получавате подобни имейли за в бъдеще, моля посетете Вашата страница с настройки www.google.com/analytics/settings/my_account (изисква се логин в Google Анализи), махнете отметката до 'Special Offers' и кликнете на 'Save Changes.'
(c)2009 Google Ireland Ltd. Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Ireland




 
От: Писмо от Гугъл

Да! И аз преди малко получих подобно нещо, но осрах темата на един пич, който го продаваше :D
Дали наистина всичко е така безплатно, както казват Гогогъловците?
 
От: Писмо от Гугъл

А възможно ли е да не я регистрирам и парите които трябват за да се активира да се дръпнат директно от него ваучер?
 
От: Писмо от Гугъл

тези 10 лв. за активация на новия си AdWords профил , който когато искам ще си направя са от картата , не от ваучера предполагам
 
От: Писмо от Гугъл

За активацията се плаща от картата.
 
От: Писмо от Гугъл

Докато не вкарваш истински 20 лв. от картата си не можеш да ползваш ваучерите. Цитат от писмо от Гугъл:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас.

Проверих профила ви и установих, че на **/**/09 сте въвели промоционален код на стойност *** лв в профила си. От тази сума 10 са изтеглени за активирането на профила. За да може да използвате останалите ** лв трябва да извършите предплащане (20 лв), за да бъдат пуснати рекламите Ви.

За повече информация посетете: http://adwords.google.com/support/bin/answer.py?hlrm=en&answer=8205


С уважение,
Кирил
Google AdWords екип
 

Горе