Писмо от гоогле ... Нови промени

vitko5

New Member
Здравейтe,

Пишем Ви, за да Ви уведомим за предстоящия старт на рекламирането въз основа на интереси. Във връзка с това трябва да прегледате декларацията за поверителност на сайта си и да направите необходимите промени. Ще видите също и някои нови опции на страницата си „Настройки на профила“.

Рекламирането въз основа на интереси дава възможност на рекламодателите да показват реклами според предишните взаимодействия на отделните потребители с тях, като например посещения на уебсайта на рекламодателя, както и да достигат до потребители според интересите им (напр. „любител на спорта“). За да разработим категориите по интереси, ние разпознаваме типовете уеб страници, посещавани от потребителите в съдържателната мрежа на Google. Ако например те посещават спортни страници, ще ги добавим в категорията по интереси „любител на спорта“. За да научите повече относно свързаните с това настройки в профила си, моля, посетете Помощния център на AdSense на адрес https://www.google.com/adsense/support/bin/topic.py?topic=20310&hl=bg.

Като резултат от това съобщение се налага декларацията Ви за поверителност вече да отразява използването на рекламирането въз основа на интереси. Моля, прегледайте информацията на адрес http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=100557&hl=bg, за да се уверите, че декларацията за поверителност на сайта Ви е актуална и направете всички необходими промени до 8 април 2009 г. Тъй като сайтовете на издателите и законите в отделните държави се различават, за съжаление не можем да Ви препоръчаме конкретна формулировка за декларацията Ви.

За повече информация относно рекламирането въз основа на интереси можете да посетите и блога Inside AdSense (на английски език) на адрес http://adsense.blogspot.com/2009/03/driving-monetization-with-ads-that.html.

Оценяваме участието Ви и очакваме с нетърпение предстоящото подобрение.

Поздрави,

Екипът на Google AdSense
 
От: Писмо от гоогле ... Нови промени

Смисъл колко да е голямо този текст и горе долу какво трябва да сърържа, че да ги удовлетвори ?
 
От: Писмо от гоогле ... Нови промени

Ако така избера да ми е :

Предпочитание за реклами въз основа на интереси [редактиране] Зарежда се...








Реклами въз основа на интереси: Да не се показват реклами въз основа на категориите с потребителски интереси. Информацията за посещенията от сайтовете ми няма да се използва за създаване на категории по интереси.


Какво бих загубил и какво бух спечелил от това ??? И трябва ли пак да сложа в сайта си праивъси полици ?
 
От: Писмо от гоогле ... Нови промени

никой не е съвсем на ясно а Г не дава пример на български заради правни конфликти
Неприятна работа :mad:
 
От: Писмо от гоогле ... Нови промени

Но времето изтича. Някои знаели какво точно трябва да се добави в прайваси полисито?
 

Горе