Пиша Истории, Които Те "Хващат" за Ушите!

От: Пиша Истории, Които Те "Хващат" за Ушите!

И ако наистина вярва (и не е преписал отнякъде) в идеята на статиите си, ще обърне дребните ми забележки в своя полза.
Ето една чудесна презентация, която показва от къде вземам идеите си.

http://www.slideshare.net/roicom/how-to-get-ideas-1166837?type=powerpoint[url]http://www.slideshare.net/roicom/how-to-get-ideas-1166837?type=powerpoint[/URL]

Да, чудесно би било ако имаше колегиалност и толерантност в тоя форум. За съжаление я има 4-5 потребителя, които те провокират към подобно отношение, я не..[FONT=&quot].[/FONT]
Някакси изгубих всякакви колегиални чувства. Отношението ми по подразбиране не е добронамерено още с влизането ми в тоя форум. Намирам го за забавно място и толкова.
Аз също бях на подобна вълна. Не влизах във форума(в смисъл не съм се логвал), а просто гледах какво се пише в него. Но ще промени ли това нещо?
Съмнявам се.
Аз се регистрирах в този форум преди повече от година, защото ми харесаха мненията на митака(креативен.ком) и синтетик. Следвайки тази логика, какво ще накара един гост да се регистрира във форума(да стане потребител), ако тук само се плюе и пишат глупости?
Форуът е вид общество. Търсейки значението на тази дума в Уикипедия намирам :
„Човешкото общество представлява група от хора, които образуват полузатворено тяло. В него индивидуалните личности взаимодействат най-вече с останалите членове на групата. Обществото е взаимозависима мрежа от човешки отношения. По-неофициалното значение на думата „общество“ е група от хора, които живеят заедно в подредена общност. социалните науки, наричани още обществени науки, изучават обществото.

Човешките общества често са организирани според основното си препитание. Социалните учени са установили общества на ловци-събирачи, номадски овчарски общества, градинарски или просто земеобработващи общества, и интензивни земеделски общества (наричани още цивилизации). Според някои, индустриализираните общества и тези след индустриализацията се различават от традиционните земеделски общества.

Обществата също могат да бъдат организирани според политическата си структура: по нарастващ по големина и усложненост ред те са клан, племе, държава.”
Поглеждам името на форума.
Онлайн Бизнес, Интернет Реклама, Оптимизация за Търсачки - Предприемач.ком
Ако това е място за онлайн бизнес, интернет реклама, оптимизация за търсачки, с какво моите негативни мнения(казвам мения не критика, въпреки, че границата е доста тънка) ще помогнат за развитието на това общество?

Когато искам да си начеша езика, влизам в форума на Gepime и си пиша простотии на воля.

Когато се рових снощи в електронната поща, попаднах и на едно друго писмо. Подателят е бивш член на форума и го питах за оптимизация и други работи, които ме вълнуваха.
В част от отговора му имаше следното изречение:
в БГ повечето които знаят нещо си мълчат, а тия дето само лаят....”
Не искам да бъда от лаещите. Не съм станал Интернет милионер, "big doc" или "Six Figure Marketer". Ама като гледам, че всеки втори новорегистриран задава подобни въпроси на моите ме хваща яд.
Не случайно имаме една уста и две уши.

Малко разводних темата, за което се извинявам.
 

Горе