Предлагам: Пиша статии, превеждам от полски/руски на български език

PishaStatii

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Пиша авторски статии на български език


Привет на всички потребители на форума предприемач.ком!Пиша авторски статии
на български език. Превеждам текстове от полски/руски на български език.

Гарантирам уникалност на съдържанието на статиите (винаги над 90%, проверка през Advego Plagiatus) и изпълнение в уговорените срокове.

Най-добра съм в темите за: храни, здравословно хранене, кулинария, туризъм, диети, женски теми, козметика, красота, но пиша и на всякакви други теми.

Пиша статии на разумни цени и се отнасям с внимание към всяка поръчка. Пиша не само, заради заплащането, но и заради удоволствието, което ми доставя създаването на текстове.

Държа на лоялно и коректно отношение, както и клиента да остане винаги доволен. С невъзпитани клиенти и такива, които не спазват добрия тон - не водя кореспонденция и не пиша статии.


Разполагам с достатъчно време за писане и възможност за поемане на дългосрочни ангажименти.

Готовите статии изпращам на посочен от Вас имейл, след извършено плащане!!!


За тези, които искат да се запознаят по-подробно със съдържанието, мога да предоставя части от статията, респ. статиите, за да са наясно за какво си дават парите.

На първите трима, които се интересуват от офертата ми, предлагам като отстъпка една безплатна авторска статия (за да преценят дали услугата, която предлагам ги удовлетворява по отношение на качество) при заявка за пакет от 10 броя статии на български език с уникалност над 90% (проверка чрез Advego Plagatius) на тема по техен избор в рамките на 450 думи.

От мен очаквайте:
- приятелско отношение;
- коректност и лоялност;
- спазване на уговорени срокове, бързина;
- висока езикова култура и разнообразни интереси;
- оригинално и креативно мислене;
- професионализъм.


Цени:

- създаване на авторски статии – 1,20 лв./100 думи
- превод от полски на български – по договаряне
- при поръчки от потребители, които имат под 200 мнения и по-малко от 5 положителни iTrader’a – заплащане 50% от цялата сума предварително. (Специално тук искам да подчертая, че както аз държа на коректността, така бих желала и всички други да са точни с мен).

Методи на плащане
- ЕКОНТ;
- банков превод


Начини да се свържете с мен:
- ЛС;
- e-mail: [email protected]

Искрено ще се зарадвам, ако има желаещи за статиите ми. Ще бъда приятно изненадана, ако има по-големи и обемни поръчки (например: пакет от 10 статии).
Диана :)
 

Горе