Платени статии в еротичен сайт

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Предлагам реклама във вид на платени статии в еротичен сайт. Ако желаете да се възползвате от тази оферта, ще получите при желание от Вас възможност да поставите 1 изходяща връзка в статията.
А ето и условията и цените за рекламната статия:

1 статия от Вас – 3 евро
Статия, която ще бъде редактирана от екипа – 5 евро *
Статия, писана от екипа на сайта – 8 евро
Статия с направено он пейдж seo – 13 евро
ВИП статия – на цена от 25 евро
– това включва по 8 анонса за един месец във фейсбук **
– анонс на статията в сайтбара за 1 месец, като по този начин тя ще бъде видима от всякъде в сайта.


* Ще се прибегне до редактиране на статия, ако ми предоставите неграмотно написана статия.

Това уточнение го правя, защото няма да бъде допусната неграмотно написана статия в сайта.

** Ако се възползвате от ВИП офертата, Вие избирате кога да бъдат направени анонсите – може и 8-те да бъдат направени за 1 ден, по 1 анонс на ден или да бъдат разпределени равномерно в месеца.

Заплащането е в Пейпал или по банков път. Заплаща се в рамките на 24 часа след като бъде публикувана статията. При липса на заплащане – статията остава за ползване в сайта и ще бъдат премахнати всякакви отличителни знаци от първоначалната реклама.

Разбира се, статиите трябва да бъдат уникални на 100%. Всякакви опити да бъдат предоставени неуникални, копирани, откраднати, спиннати статии ще бъдат отхвърлени.

Дължината на статията трябва да бъде минимум 400 думи и задължително да бъде придружена със снимка, която да бъде с права за ползване.
 
Последно редактирано:
От: Платени статии в еротичен сайт

Сайта е еротичен, няма нищо общо с п***о. Предназначен е за финна, изтъкната еротика, предлага съвети, новини, любопитни неща относно интимния живот. Сайта е нов, развивам го вече 2-3 месец. За информация, ето част от статистиката: за февруари и март месец са разглеждани над 4 страници на посещение, а времето за оставане в сайта е над 3 минути.
Това показва, че хората, посетили сайта остават дълго време в него и разглеждат, четат информацията, статиите, и когато се възползвате от ВИП офертата, тогава анонсите на вашите статии ще бъдат видими от всички страници в сайта и има много голяма вероятност хората да ги посетят.
 
От: Платени статии в еротичен сайт

Здравейте, имам интерес! АКо желаете ми пишете на скайп: tereza3393. Благодаря!
 

Горе