Платформа за аудиогид

Здравейте всички !
Отварям тази темичка с цел ако някоя от вас е използвал услугите на Nubart да ми сподели дали е доволен.
Защо го правя ? Собственик съм на не малък хотел + винарна. Свързаха се с мен въпросната компания като в началните ни разговори бяха много мили и учтиви.
Твърдяха, че те ще инвестират в мен. От което аз бях наистина учуден. Признавам си, свикнал съм от мен да взимат, а не да инвестират :D.
Започнахме вече по-обстойно да разговаряме като те ми казаха, че ще ми направят техните карти с QR кодове, които аз трябва да предлагам на туристите, които ме посещават.
Като всяка карта ми струва 2лв. без ДДС. В началото казаха, че мога да си поръчвам колкото си пожелая от тези карти. Нямат някакъв лимит.
След точно един разговор когато преминахме към стъпка за подписване на договор и казаха, а не вие сте длъжни сега да си купите минимум 2000 от тези карти, а при повторен път 5000.
От което аз бях учуден, защото в първите разговори нищо такова не бяха споменали. Сега наистина съм много объркан дали да подпиша с тях договор и да ми направят аудиогид на хотела + винарната и забележителностите вътре или да се откажа.

Моля ако някой от вас е ползвал техните услуги да ми сподели, защото наистина не ми харесват хората тип палачинка (метафорично).
Оставям ви и сайта им, за да се запознаете и вие какво точно представляват тези карти: https://www.nubart.eu/bg/

Също така имам и още една идея ако те наистина ме задължават да купувам от техните карти по минимум 5000 артикула дали някой от хората във форума не може да ми направи такава моя си система за аудиогид. Готов съм да инвестирам!


Моля за разбиране и съвети!
 

Горе