Платформа за крипто?

Една Жена

New Member
Здравейте мили хора, коя платформа за търгуване на крипто с ниски комисионни можете да ми препоръчате? /За България/

какво значи за вас платформа за търговия с крипто? Искате да купите или да продадете крипто на почти криптоборсова цена?

какво значи за вас платформа за търговия с крипто? Искате да купите или да продадете крипто на почти криптоборсова цена?
Платформа на която се търгува освен акции, валути и крипто, но комисионните за сключена сделка да са на народни ценни

Платформа на която се търгува освен акции, валути и крипто, но комисионните за сключена сделка да са на народни ценни
универсална такава платформа няма. За всеки отделен гриф си има различни платформи. Лично аз купувам и продавам крипто на борсови цени по Койнмаркеткап в guarda.co което си е освен крипто уолет е свързан и с покупко продажби само, че иска верифициране когато обръщаш във фиатни пари. Иначе регистрацията в Гуарда е напълно анинимна като уолет и е с 2 клика , не изисква мейл, телефон и кръщелното на майка ти и баща ти. Имаш един текстови файл който се явява като сертификат за достъп и на който и компютър да го преместиш или смартфон просто се логваш с парола само

Здравейте мили хора, коя платформа за търгуване на крипто с ниски комисионни можете да ми препоръчате? /За България/
Къде видя някой мил тук, брат? Аз ползвам Kraken и Binance - няма акции, там е само за крипто. Аз ползвам основно за Биткойн, не ме интересуват шиткойни, брат, но иначе има всичко. Ако искаш акции и всякакви други шитни ползвай револют, там има и крипто.

Горе