Плащане в AliExpress

Здравейте!

Днес отново тръгнах да си поръчвам нещо от този сайт, правил съм няколко поръчки, плащането е било безупречно и са пристигали навреме.
Заредих днес 80 лева в кредитната карта от ДСК Банк (от която по принцип плащам в този сайт) и която е на Maestro (преди това имах към 3-4 лева, да са станали ~84 общо), тръгнах да плащам някои от избраните ми преди това артикули - платих за 3 - обща сума - 30,97$ или около 44 лева, тръгнах да платя за още един (към 10$) - бам! От АлиЕкспрес ми казват, че няма пари в картата. Пробвах 2-3 пъти пак, не. Пробвах да платя нещо по-евтино - не. Това става днес и нямах възможност да отида до някой банкомат, за да си проверя поне наличността. И онлайн не мога, защото нямам регистрация. Имам 3 налудничави теории - от АлиЕкспрес са си взели пари, но е крайно съмнително; в клона на банката жената е присвоила има-няма едно 40 лв. или автоматично съм платил някаква такса, която доколкото разбрах, се начислявала при преводи (но пък от банкомати, не знам дали има разлика за тях) всяка година.

Благодаря ви предварително за отговорите!
Поздрави :)
 
От: Плащане в AliExpress

ДСК нали имат кол център. Защо просто не звъннеш по телефона да попиташ?
 
От: Плащане в AliExpress

Здравей колега, ще те посъветвам да си направиш регистрация в системата на дск, за да си следиш транзакцийте онлайн.Аз разполагам със същата карта и след всяко плащане си следя колко съм платил.В такъв случай щом нямаш регистрация както те е посъветвал Test може да се свържеш с тях или да отидеш до някой клон на ДСК да си видиш транзакцийте.
 
Отделно не е лоша идея да си пуснеш получаване на СМС при всяка транзакция. Някакви стотинки ти вземат за СМС-ите, но според мен си струва.
 

Горе