Плащания от Google Adsense

break

New Member
Здравейте!

Идея си нямах къде да пиша понеже съм нов, за това искам да попитам хората, които работят с Google Adsense и получават плащания всеки месец, дали този месец са получили плащането за приходите от месец Юли?
Да го напиша по-подробно.. приходите до месец юли би трябвало да се платят в края на август, но вече сме 2ри септември и все още не е извършено плащането. Има ли някой друг със същият проблем или е само при мен? Плащането не е задържано, просто не е извършено.

Поздрави!
 
От: Плащания от Google Adsense

Аз ги получих с western union.
 
От: От: Плащания от Google Adsense

С Western Union.. интересно, xXxTheMasteR кога си получил плащането?
25 Август - Направено плащане
 
От: От: От: Плащания от Google Adsense

25 Август - Направено плащане

и аз тогава
с плащането са си редовни ...
 
От: Плащания от Google Adsense

Да.. бая над 100, най-вероятно проблема е само временен и при някои хора, поне се надявам да е така.. Пиша на съпорта, но никакъв отговор до момента.

" с плащането са си редовни ...", точно това е и повода да отворя тази тема, понеже и аз съм останал с впечатлението, че плащанията са редовни.

От Western Union миналият месец ми казаха, че няма да извършват плащане на две имена, тоест трябваше да сменя името си на бенефициент, като добавя и второто ми име. Това го направих средата на миналият месец, възможно ли е от тази промяна да е възникнал проблема?
 
Последно редактирано:
От: Плащания от Google Adsense

Виж дали не ти е задържано плащането, защото и на мен ми казаха да си въведа трите имена. След като го направих плащането ми се задържа автоматично и пак го направих да се плаща всеки месец.
 
От: Плащания от Google Adsense

Да, това го направих още когато смених бенефициента... Ще пиша ако има новини и ако има други засегнати, моля да пишат и те.

edit:

Вече супер много се изнервям, плащането не е извършено, но приходите за август месец са изкарани, а приходите, които не са платени от юли месец са прибавени в общия баланс към края на август. Немога да разбера защо не извършиха това плащане и защо мамка му не отговарят на имейлите, които им пиша!
 
Последно редактирано:
От: От: Плащания от Google Adsense

Здравейте!
Виждам че темата е стара, но просто исках да попитам дали започнаха плащанията за август 2010г. От 24.08.2010 е в Плащане в процес, а днес е 27.08.2010. По принцип знам, че всичко става на следващият ден. Нямам задържани плащания. Някой ако е взел пари този месец да каже.
 
От: Плащания от Google Adsense

Здр. и аз чакам плащане от 24 вече мина тази седмица трабва да чакаме до понеделник
 
От: Плащания от Google Adsense

Те само да ги пуснат. Има чейндж бюра които работят с western union и са до 24.00 ч. и в събота и в неделя. Получавал съм плащане и в събота. Предният месец си го взех в петък около 22.00 ч. Така, че надеждата умира последна. :)
 
От: Плащания от Google Adsense

Преведоха парите от Adsense днес в 16.30 ч. Бегом до чейндж бюрото.:)
 

Горе