Плащаш на Facebook за реклама, получаваш фалшиви лайкове (Видео EN)

kadhan

New Member
[video=youtube;oVfHeWTKjag]http://www.youtube.com/watch?v=oVfHeWTKjag[/video]

За тези, които не разбират английски, ще кажа супер на кратко, че се обяснява как ако платим на Фейсбук да ни популяризира страницата, в крайна сметка получаваме фалшиви лайкове от от разни индийци, дето си разводняват спама, за да е по-малко подозрителен, като лайкват и цъкат на всичко.

Резултатът е не само, че губим парите, ами и още по-лошото е че когато публикуваме пост Фейсбук праща само на процент от хората и колкото е по-голям процента на фалшивите, толкова по-малко истински го виждат. Така имаме повече фенове и по-малка активност.

Реших че е важно да се знае.
 
От: Плащаш на Facebook за реклама, получаваш фалшиви лайкове (Видео EN)

Това вече е пускано и сме го гледали, но благодаря :)
 
От: Плащаш на Facebook за реклама, получаваш фалшиви лайкове (Видео EN)

За това е измислено таргетирането. Сигурен съм, че човек, който се е възползвал от рекламата на Facebook и от опциите за таргетиране няма да споделя това видео. Възможно е той да е получил толкова много харесвания, защото активността от тези страни е в пъти по-евтина от тази на американците, а той да е решил да мине тънко. Може и да има нещо вярно, но все пак човек с малко акъл може да си направи проучване и да предотврати нещо подобно.
 
Последно редактирано:
От: Плащаш на Facebook за реклама, получаваш фалшиви лайкове (Видео EN)

Пич тези пари за които се говори във видеото не ги плащаш на Фейсбук. Тези пари ги даваш на друг сайт където има наети хора и те лайкват. Ти си избираш колко лайка искаш и ти ги правят.
 

Горе